Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1561377

Sv: Operation Nordquist!
Lesky: "Hur kan du förvänta dig att sikta uppåt med ett lag som i år hade åkt ur Elitserien om vi hamnat i kvalserien? "

Nu är det stor komik igen, hade vi hört hemma i kvalserien på hade vi ju hamnat där. Fast det är klart att räknar vi bara förlusterna så skulle vi ju ha hamnat där.
Sen är väl tanken med att byta ut spelare till nästa säsong att laget ska bli bättre och på så rätt försöka skrapa ihop fler poäng nästa säsong och inte rikta på Ingemansland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Nordquist!
Honken är en duktig målvakt varför han har varit ur form dom senaste matcherna är som jag sagt tidigre. Han ska stå två-tre matcher sen "vila" två-tre matcher. När han är i form kan man också matcha honom nån matcher mer.. Men det är en målvakt som klarar av att hålla en hög nivå om mah får stå 2-3 matcher och sen vila 2-3.. I Frölunda när han var uttalad förstamålis gick det inte så jättebra, men när han och Svedberg delade på syssland i BIF så visade han sig höga kvalité. Även i början av säsongen gick det bra då Rahm stod en del matcher.. 
Honken får gärna för mig förlängt om vi köper in en till målvakt som kan DELA på sysslan med Honken.. Visst Rahm kan mycket väl ha fått den träningen som gör att han klarar av att axla honken, men ser nog gärna en annan målis brevid Honken, Ex Hanses! Sen är ju Johansson på väg upp också, när är det dax att börja ge honom chansen??

Nordquist, jag vet inte, tycker han varit bra vissa matcher men nu på senaste tappat allt helt, byt omgivning på honom, funkade ju för Lauritz och Widde.

Kul att det går bra för Lindgren och Larsson. Dax att testa Ljunggren, Axman och kanske även Lindblom? 
Kommentera