Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1569553

Sv: 2:A KVART, BRYNÄS-saik 14 mars
Roger Ramkvist: För det första så måste vi sätta dom chanser vi får. När vi anföll o forcheckade så fick Skellefteå problem i egen zon och när vi började att backa hem igen så blev vi en munsbit. Skellefteå blev rådvilla när vi checkade hårt, det var inget dom räknat med. Vi har ingenting att förlora, så jag säger full fart framåt o håll tätt bakåt ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2:A KVART, BRYNÄS-saik 14 mars

70 Rodrigues: Problemet är att sätter vi press på deras backar kommer det ställas högre krav på våra backar iom att forwards inte kommer kunna täta mittzonen på samma sätt. Då kommer Skellefteå komma med fart genom mittzonen och då hinner inte våra backar med. Vi spelade det spelet du vill tills det var några matcher kvar av serien så det är ju inte direkt som att den varianten inte är testad.

Många saker störde mig med matchen igår. En av dom var att Brynäs inte gjorde något för att förändra matchbilden. Det kändes som om tiden bara spelades av. Inget kurr framför mål efter avblåsning, ingen irritation i hörnen. Inget för att komma under skinnet på Skellefteå spelarna. Ska bli intressant om Granström kan göra något åt det imorgon om han kommer tillbaka.

Kommentera

Sv: 2:A KVART, BRYNÄS-saik 14 mars

70 Rodrigues: hehe jag gillar din optimism..kan du skicka lite skulle må bra av att ha lite mer än vad jag har nu :)

Kommentera

Sv: 2:A KVART, BRYNÄS-saik 14 mars
70 Rodrigues: Ja, tittar man på SAIKs backar så blir man inte direkt rädd så de kommer få problem mot "tyngre" lag som FBK och HV.
Kommentera