Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1575092

Sv: Skeppa Lauritzen
Brynäs IF är inte längre en förening i harmoni. Motsättningar verkar finnas på flera nivåer. Är denna kontraktsförlängning sportchefens vilja? Eller har beslut fattats över hans huvud?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skeppa Lauritzen
bradberry: Svågerklubben fortsätter!:-8
Kommentera

Sv: Skeppa Lauritzen
bradberry:
"Brynäs IF är inte längre en förening i harmoni. Motsättningar verkar finnas på flera nivåer. Är denna kontraktsförlängning sportchefens vilja? Eller har beslut fattats över hans huvud?"
 
Hahaha det finns inga tvister eller konflikter, allt är frid och fröjd. Tror du att någon tvingat Sundlöv att förlänga med TJ?
Kommentera

Sv: Skeppa Lauritzen

bradberry: Källor?! Är det flera, på kansliet eller andra i eller kring laget som aviserat om att dom ska sluta p.g.a. TJ & JL:s förlängningar?

Personligen tror jag på TJ och även JL, och finns motsättningar så ska dessa lösas såklart! Endra med samtal eller med annan lösning (säga upp kontrakt). Och är det andra i staben runt laget så är det bara så att alla trivs inte med samtliga sina arbetskamrater, så är det bara å så är det på alla arbetsplatser. Bara å gilla läget. Men gror det missnöje mot tränarna från fler än en (som nu uttalat sig, Basse) så är det ju såklart anledning till oro...

Kommentera