Brynäs IF

714045 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1584736

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Zzz: Bra analys. Blev mest imponerad av Nokelainen, med tanke på hans förberedelser. Syns att det är en klasspelare och känns som att vi fått en riktig ledartyp som kommer att vara oerhört nyttig.
Kan vara seriens bästa värvning, iaf en av dom klart bästa.
Svårt att sia om Lauritzens skada, då det handlar om den "friska" ljumsken den här gången. Ljumskproblem är väl nåt som alla spelare i stort sett tvingas leva med, mer eller mindre.
Ingen info dock om smällen på Nordan, förhoppningsvis bara luften som gick ur efter en rejäl bröstvärmare. Såg och ser fortfarande mkt bra ut, vore skönt om han fick vara skadefri och visa sin rätta kapacitet.
JJ lite svårbedömd i målet, men såg mkt intressant ut. Både Honken och Rahm får se upp, ska bli intressant att se Rahm idag.
Överlag tycker jag det ser väldigt intressant och lovande ut, trots att det spelmässiga kanske inte var nån höjdare igår. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Huge: så du tror man satsar på Rahm och JJ eller varför ska Honken se upp?
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Huge:

Tycker att det var Nordans kedja som hade mest problem i egen zon. Så jävla imponerad vart inte jag. Men de ställdes ju och andra sidan mot tjeckernas bästa kjedja också.
Kommentera