Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1586765

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Huge: Nej om vi ska vara petiga och märka ord så kanske "bortlekta", var fel. Men det gör inte den totala summan av Brynäs magra trackrecord av de slutspel man deltagit i under de år Sundlöv suttit vid rodret. Ett annat Starkt argument är den stora omsättningen av tränare under samma tid.

Det är lätt att skylla på tränare, spelare eller skador. Men summan är fortfarande ett resultat av Sundlövs laggyggen.

Kanske är det så lätt att det är Sportchefen som inte levererat under alla år. Fast det är andra som fått hundhuvudet. Ett bevis på att man från Brynöshåll inte ansett att Sundlöv har fått jobbet gjort är tillsättandet av värvningsgruppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2013
EskilstunaLasse: ":"Ett bevis på att man från Brynöshåll inte ansett att Sundlöv har fått jobbet gjort är tillsättandet av värvningsgruppen."

Låter ju väldigt sannolikt och logiskt.
Är det inte mer troligt att man tillsatt värvningsgruppen för att både avlasta Sundlöv och utveckla/förbättra värvningsbiten?
Kan ju tänkas....
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2013

EskilstunaLasse:"Ett bevis på att man från Brynöshåll inte ansett att Sundlöv har fått jobbet gjort är tillsättandet av värvningsgruppen."

Är det verkligen ett bevis? Vad har du för belägg för att värvningsgruppen tillsatts av denna anledning? Herregud det går ju inte att stå och stampa när det går bra utan utveckling krävs ständigt inom alla företag/organisationer om man strävar framåt.

Kommentera