Brynäs IF

716755 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1600837

Sv: Två nya skador,Boork sparka nån jävel,Thures?

Alltså ut med Dennis Persson?? Skadad hela tiden och när han väl spelar har det ofta sett väldigt undermåligt ut...

Rahm fick oerhört mycket kritik varav väldigt mycket var befogat enligt mig iallafall. Dock tycker jag Dennis Persson någonstans har fallit under radarn och sluppit kritik vilket jag personligen tycker är väldigt förvånande.

Ett annat klagobjekt har varit Löf men jag tycker Dennis Persson förtjänar minst lika mycket kritik. Nu kan man långt ifrån alltid rå för om man blir skadad men tycker inte detta håller på elitnivå?? han har ju glidit med i Brynäs snart 1 1/2 säsong nu.. blir faktiskt less på detta.

Löf har större utvecklingsmöjligheter och är inte lika skadebenägen så jag skickar hellre ut Dennis Persson, även fast Löf inte är något praktexemplar heller för den delen.

En backförstärkning hade inte varit fel.. Gäller bara att värvningsansvariga prickar rätt och marknaden är nog förhållandevis tunn just nu.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Två nya skador,Boork sparka nån jävel,Thures?
Bratwursten: DP har fått klagomål då han spelat, dock alltid direkt efter skada så man har kanske hoppats att det varit matchovana så kritiken har kanske inte varit ihållande. Svårt att klaga på en spelare som inte spelar - men någon gång måste man ju inse fakta och bryta, satsa på någon annan. Likaså Löf, låna ut resten av säsongen åtminstone, eller bryt.

Djoos vill jag tar nästa steg, frågan är om det är bättre i AS? Ett tag iaf... Kanske säsongen?
Lånar vi ut honom och gör oss av med DP/Löf har vi tre löneposter att använda på en etablerad back...
Kommentera

Sv: Två nya skador,Boork sparka nån jävel,Thures?
Bratwursten: Har väl egentligen gått varvet runt även med Löf, inte utvecklats ett dugg sen han var junior. Borde tagit chansen ifjol med mycket istid men det funkade inte alls. Skulle heller inte ha något emot att man bryter med DP och får in en stabil som kan gå in som topp-6, annars ser jag hellre den här Westlund än både Djoos och DP . Ser ut att kunna ta rollen i tredje och spelar enkelt. 
Kommentera