Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1612183

Sv: Olympiska Spelen 2014
zigge: Jag tvivlar på att man har samma förutsättningar att få döma i NHL om man är svensk eller ryss som om man är kanadensare. Dessutom spelas ju turneringen på stor is, vilket borde underlätta för domare som är vana att döma på stor is. De är vanare att positionera sig rätt på denna stora isyta.

Finnarna spelade ryggräckshockey i egen zon under hela matchen. Mängder av fasthållningar och slashings. Domarna verkade desto piggare att blåsa på interferances och trippings (än fasthållningar och slashings). Daniel Sedins utvisning var felaktig sett till nivån de hade lagt. Spelet fick ett schysstare flyt pga alla icings som linjedomarna släppte, men de släppte för många. Lundqvist blev t.ex lurad av att de släppte en given icing i samband med matchens första mål. Man kan alltid hitta fel, särskilt när det är någonting subjektivt som det här uppenbarligen är. Vad som är fel för mig behöver inte vara fel för dig, men att det skulle vara helt givet att NHL-domarna är bättre än alla andra domare tycker jag är en förenklad och osann bild av verkligheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Olympiska Spelen 2014

Peja:Förvånande att detta försvaras.

Ponera en hyperviktig 50/50-situation i slutet av matchen. Herr Zebra kan välja att döma till sitt moderlands fördel alternativt lägga ett domslut som gör att de riskerar förlora finalen. Skall han bli ökänd hemma som "domaren som bestal oss på guldet" eller skall han komma undan med hedern i behåll? 

Detta ta är så jävla ruttet att jag har svårt att ta sporten på allvar ur ett internationellt perspektiv, när NHL utövar maktmissbruk på övriga världen.

Säger som jag sagt tidigare:

Hata NHL...

Kommentera