Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1612215

Sv: Olympiska Spelen 2014

Peja:Förvånande att detta försvaras.

Ponera en hyperviktig 50/50-situation i slutet av matchen. Herr Zebra kan välja att döma till sitt moderlands fördel alternativt lägga ett domslut som gör att de riskerar förlora finalen. Skall han bli ökänd hemma som "domaren som bestal oss på guldet" eller skall han komma undan med hedern i behåll? 

Detta ta är så jävla ruttet att jag har svårt att ta sporten på allvar ur ett internationellt perspektiv, när NHL utövar maktmissbruk på övriga världen.

Säger som jag sagt tidigare:

Hata NHL...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Olympiska Spelen 2014
bradberry: Jag tycker att det känns väldigt dumt att utsätta domarna för detta och även förstärka massa konspirationsteorier. Så jädra onödigt. Sen har ju domarnas tidigare prestationer i turneringen faktiskt ingen större betydelse för vem som dömer finalen, med tanke på att det redan på förhand var bestämt att NHL-domare skulle göra det. Det har alltså ingenting med domarnas prestationer i turneringen att göra. Antag att man på förhand bestämde att en NHL-spelare skulle vinna turneringens MVP och därefter påstå att det var prestationen som bestämde vem som blev MVP. Ja, det är ju prestationen bland de som finns med i urvalet, men de gör inte alla.

Redigerad kommentar

Kommentera