bradberry: Då jag inte är prenumerant vet jag inte om du menar allvar eller ej. Det är sån information man skulle önska och som borde vara självklar för redaktionen att få ut till sina betalande kunder. Om du är ironisk, släng iväg ett mail till Stisse och ifrågasätt deras arbete, och prioriteringar. Hur ska de annars kunna bli bättre?

Honken: Det är tämligen meningslöst att maila Stisse & co. Jag har tidigare mailat konstruktiv feedback och konkreta (och realistiska) förslag på hur de skulle kunna förbättra Sporten, men något svar har aldrig kommit. Något svar har heller aldrig kommit när jag har ställt frågor till skribenterna i kommentarsfältet. Däremot har det hänt att de har raderat relevanta frågor som jag har ställt. Jag tror att de betraktar kommentarsfältet som många andra journalister, dvs som en "pissränna".

Honken: Det var ironi. Inte ett ord om BIF trots det nya skadeläget. Noll känsla för läsarnas intresse.

Underkänt GD/AB!

Var på plats i lördags och som jag skrivit tidigare vet jag att man kan uppleva en match på ett sätt på plats medans man upplever den på ett helt annat sätt om man ser den på tv. Småsaker som man kanske inte ser live.

Det tog säkert fem minuter in i andra perioden innan jag såg att Felix vaktade kassen.
Märkte inte att Oldén var borta.

Men till saken är att jag nästan måste se matchen igen för att bilda mig en klar bild av den FÖR den jag kom hem med i lördags var att detta är nog den sämsta match jag någonsin sett.
De två första perioderna var så usla så jag vet inte vad.
Frölunda i torsdags var ruggigt bra. BIFs försvar var under all kritik.
I lördags var det bättre men inte tillräckligt bra (Nu var Leksand usla) för att ev kriga i topp.
Men det som bekymrade mig i de två första perioderna i lördags var anfallsspelet. Om man nu kan säga att man hade något.. Om vi var inne i anfallszonen mer än 5-8 sekunder var jag nöjd.
Man hade ingen tyngd i anfallen så vi fick ner pucken djupt och kunde jobba därifrån.

Nu var väl tredje perioden helt ok eftersom man gör tre mål men jag är uppriktigt sagt väldigt orolig för BIF har över två matcher i mina ögon inte varit tillräckligt bra och då har man ändå gjort 4 mål.