Brynäs IF

713959 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1632052

Sv: Laget säsongen 2014/2015
Peja: Det råder inget snack om att Lander skulle tillföra väldigt mycket för Brynäs. Frågan är om det är värt att lägga ut den löneposten med tanke på hur mycket laget egentligen förstärks. Brynäs kommer inte behöva kvala eller komma längre än semi med eller utan Lander i laget. Därför kanske det inte är försvarbart att göra en sådan satsning då Brynäs trots allt måste fokusera på att göra ett plusresultat i år efter förra årets ekonomiska förlust.

Tråkigt för oss supportrar som vill se ett så bra lag som möjligt, men ser man ur ett längre perspektiv kommer alla som hejar på Brynäs bli nöjda då vi förmodligen kan satsa mer nästa år när vi ska gå för guldet på riktigt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget säsongen 2014/2015

Skrubben: Jag förstår ditt resonemang och visst tror jag att Brynäs kommer vara en större utmanare nästa år (och framförallt om två säsonger när 97orna är uppe på riktigt).  Men jag tycker faktiskt ändå att Brynäs har pusselbitar för att utmana om ett guld, det jag tycker saknas är en förstacenter som kan dra en leadingline.

Lander är den pusselbiten som saknas, kan han få ihop en förstakedja med Rödin och Ollas(?) kommer vi ha en förstakedja som kan gå in i landslaget rätt av. Vi har också en andrakedja med Brodin-Enterfeldt-Sweatt som börjat komma igång ordentligt. Vårt PP har blivit otroligt mkt bättre när Brodecki och Djoos klev in, tänk en Lander i PP också så lär vi ju faktiskt bli bättre där. 

Håller helt med att vi troligen kommer bli en större kondender nästa säsong MEN tycker ändå att vi, med en första center av rang, kan utmana även i år. 

Och som ni säger, att knyta upp honom på ex. två säsonger? klart vi ska ta chansen!

Sen vet jag inte hur Timrå spelarna ser på Brynäs, länge sen en TIKare flyttade ner till oss väl? Sebbe Erixon drog ju till Småland istället. Finns det en rivalitet klubbarna i mellan? jag tycker inte riktigt det? :S

Men jag hoppas iaf på Lander! =) 

Kommentera

Sv: Laget säsongen 2014/2015

Skrubben: Fast får man ett läge att knyta upp en spelare som Lander på mer än en säsong så kan det ju såklart vara värt att slå till med en gång. Annars är han nog "fetborta" sen.

Om man nu ska leka med tanken att Lander vore aktuell/intresserad av Brynäs. Vilket jag har svårt att se ska hända.

Kommentera