Brynäs IF

713937 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1632066

Sv: Laget säsongen 2014/2015

Skrubben: Jag förstår ditt resonemang och visst tror jag att Brynäs kommer vara en större utmanare nästa år (och framförallt om två säsonger när 97orna är uppe på riktigt).  Men jag tycker faktiskt ändå att Brynäs har pusselbitar för att utmana om ett guld, det jag tycker saknas är en förstacenter som kan dra en leadingline.

Lander är den pusselbiten som saknas, kan han få ihop en förstakedja med Rödin och Ollas(?) kommer vi ha en förstakedja som kan gå in i landslaget rätt av. Vi har också en andrakedja med Brodin-Enterfeldt-Sweatt som börjat komma igång ordentligt. Vårt PP har blivit otroligt mkt bättre när Brodecki och Djoos klev in, tänk en Lander i PP också så lär vi ju faktiskt bli bättre där. 

Håller helt med att vi troligen kommer bli en större kondender nästa säsong MEN tycker ändå att vi, med en första center av rang, kan utmana även i år. 

Och som ni säger, att knyta upp honom på ex. två säsonger? klart vi ska ta chansen!

Sen vet jag inte hur Timrå spelarna ser på Brynäs, länge sen en TIKare flyttade ner till oss väl? Sebbe Erixon drog ju till Småland istället. Finns det en rivalitet klubbarna i mellan? jag tycker inte riktigt det? :S

Men jag hoppas iaf på Lander! =) 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget säsongen 2014/2015
HappyX3: Jag hoppas du har rätt och respekterar din åsikt. I mitt tycke måste dock för många bitar falla på plats denna säsong för att vi ska vinna SM-guld, även om Lander skulle ansluta. Brodecki har varit fantastisk hittills, men kommer kanske inte kunna hålla denna höga nivå hela säsongen (hoppas jag har fel). Samma sak med Lindblom och Lööke. Dessutom kommer ett slutspel sätta saker på sin spets på en helt annan nivå än tidigare. Jag tror inte att junisarna kommer vara tillräckligt mogna ännu för att kunna vara bra på den nivån också. Åtminstone kommer det bli en viktig erfarenhet till nästa års slutspel, där jag tror att vi har alla möjligheter till att ta guldet.

Jag hoppas givetvis att jag har fel och att vi kan nå final redan denna säsong, men den realist som jag är, vågar jag inte ha dom förväntningarna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Laget säsongen 2014/2015
HappyX3: Ja, om Brynäs inte värvar Lander så kommer ju någon annan klubb att göra det. Även för nästa säsong vore det ju inte helt fel att kunna inleda den med en inspelad toppkedja, bestående av förslagsvis Brodecki, Lander och Lööke eller någon annan skicklig ytterforward.
Kommentera