Brynäs IF

716569 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #166553

Sv: LHF-BIF
Cusken: Kan också hålla med om det meningslösa till, viss del, nämligen den del där vi som du säger är totala motpoler. Nu skulle jag nog vilja säga att vi nog egentligen inte är så väldigt oense. Jag har ju aldrig påstått att vi har ett lag av toppkapacitet för tillfället, utan mer att vi är ett i mängden, undantaget VF och FBK, som jag anser vara klart bättre när dom spelar normalt.
Din sista frågeställning tycker jag är intressant eftersom jag satt i samma tankar häromdan och funderade över samma sak faktiskt.
Eftersom du anser att tabellen alltid speglar kapaciteten så är det ju isf ganska enkelt för dig att svara ja på frågan. Eftersom jag har motsatt åsikt nämligen att tabellen inte ALLTID speglar kapaciteten så måste mitt svar isf bli ett nja. Antag i stället att vi fortsatt spela som innan uppehållet fram till halvtid i serien och kommit rejält efter de övriga. Efter halvtid börjar vi spela som demoner samtidigt som några av de övriga lagen börjar spela ruttet. Vi kommer nästan ikapp men faller på mållinjen. Är vi då verkligen det sämsta laget? Eller antag att vi precis klarar oss undan kval.
Är vi då helt plötsligt INTE det sämsta laget?
Undrar vad Platon eller ngn annan filosof säger om detta?
Mitt resonemang grundas ju som du ser på att man måste vänta tills serien är slutspelad och tabellen komplett. Ngt annat vore konstigt tycker jag.
Kommentera