Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1674723

Sv: Brynäs J20
Huge: Nu är du ute på djupt vatten igen. De två tidigare säsonger som Gälla coachat J20 har han haft material för topp 3 i serien och varit tippade bland medaljkandidaterna. Han lyckades inget vidare över två hela serier med bättre material heller.... Det går inte att hålla fast vid tränare som inte får ut det bästa av manskapet. Givetvis så kommer det svackor då och då men resultaten talar sitt tydliga språk i det här fallet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20
Huss: Det är ju ganska uppenbart att J20-laget har gått betydligt sämre sedan Bäcklin slutade. Han var/är en riktigt vass J20-coach. 

Huge: Mm, Brynäs torskade mot Leksand i finalen när 90:orna var sistaårsjuniorer, så vitt jag kan komma ihåg (var på plats i Stockholm) spelade inte Lindholm, han var för ung, men många andra väldigt bra spelare gjorde det. Många som utgjorde stommen när A-laget vann guld ett par år senare. Det var en match som Brynäs hade vunnit 9/10 gånger även om Leksand också hade ett bra lag. Förstår dock inte hur du kan jämföra den matchen med kvartstfinaltorsken mot HV som uppenbarligen var bäst av 3 matcher och inte 1 match som finalen mot Leksand var. 

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs J20
Huss: Hur gick det då för J20 de säsonger du pekar på?Allt behöver ju inte vara ett misslyckande för stt man inte går hela vägen?
Men Ok, var man under 2 säsonger jättefavoriter med ett överlägset material och sen missar slutspelet så låter väl "misslyckande" som ett korrekt betyg.
Kommentera

Sv: Brynäs J20
Huss: Det skulle vara bra med en tränare utifrån, som är lite yngre, som är på gång upp i karriären. En som man kunde bygga upp för att ta över A-laget om ett par år. Det är så man bygger dynastier.
Kommentera