Brynäs IF

715752 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #167736

Sv: vändningen
Huge: Som du resonerar är det mer en tillfällighet att det gått som det gått än något annat. En ond cirkel av skador, sviktande självtroende, otur, mariginaler emot etc. Visst.

Anledningen till Brynäs problem är bl.a. att truppen i grunden är för tunn. Oj, Soling och Wågström blir långtidsskadade. Ok, in med Karjalainen som tänkte lägga av med elithockeyn och Nylander som fick sparken av Brynäs 1999. De duger.

In med fler juniorer istället för nyförvärv när Djoos och Luovi försvinner x antal veckor - på papperet i alla fall. De får förståeligt minimalt med istid och effekten blir att de resterande spelarna får spela allt mer vilket ökar skaderisken ytterligare. En ond cirkel det med. Det blir heller ingen riktig konkurrens om platserna i laget. Det förvånar mig förresten att Larsson och Sjödin aldrig blir skadade.

Som sagt, jag trodde att Brynäs skulle kunna sluta någonstans i mitten av tabellen (och jaaa det är inte för sent) men det blir istället en kamp om att undvika kvalspel. Vänj er med detta framöver.
Kommentera