Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

vändningen

167922 · » Till forumet


Sv: vändningen
gordo: ALLA lag är mer eller mindre under avveckling samtidigt som man är under utveckling, om du förstår vad jag menar. Det gäller att hitta den rätta balansen, dvs behålla förmodat gamla nyckelspelare t.ex och slussa in både nyförvärv och egna talanger.
Tycker att årets upplaga är ett hyfsat tecken på att man ändå försöker jobba åt det hållet.
Naturligtvis är varken jag eller de som jobbar både i och runt laget nöjda med att bara befinna sig på övre halvan. Det var mest för att inte verka överdrivet optimistisk (vilket ändå många förmodligen ändå anser mig vara..) som jag använde de orden.
Kunde lika gärna ha skrivit "spela bra och leda serien".
På denna nivå har alla lag samma målsättning. Hur man tar sig till målet varierar från lag till lag, det kanske är det som är lite av tjusningen med hela, som ngn påpekade...
Kommentera

Sv: vändningen
gordo: smärtgränsen finns men den är inte nåd än på ett par omgångar. Det behövs 10 poäng mer än luleå och 7 poäng mer än Linköping det är vad som behövs.
Forsätter brynäs spela som dom gjort dom senste matcherna så ser det inte omöjligt ut.
Jag är optimist och kommer förbli det in i det sista.
Kommentera

Sv: vändningen
Natten:
9 poäng är för litet handikapp för att kasta in Elitseriehandduken... visst!
Men någonstans finns en smärtgräns för att klara av (hinna) att ladda batterierna och flyga med Flygvapnet i en kvalserie.
De små marginalerna, det behövs ca 39 poäng till för att klara sig undan kval, jobbar mot Brynäs utan tvekan.
Men det finns en möjlighet nu när G.P. har återinfört ett lugnare grundspel!
Piska skåningarna!
Kommentera

Sv: vändningen
claesw:
Det är kanske så att Sylf anser att det är för djävla tråkigt att spela för att förlora...
När man vet att det inte kan bli SM-guld så går det ju att återkomma som supporter framåt 2006-2007 nån gång för att ev vänta in ett SM-guld?
Sen är det så att det går att spela bättre eller sämre än sin förmåga... bara förmågan finns där att spela hem SM-guldet.
Det gör den inte i Brynäs modell 02/03!
Kommentera

Sv: vändningen
Natten: Det jag menar är att man måste ha det lite i åtanke så att det inte kommer som en chock. Jag säger inte att brynäs ska ge upp, absolute inte, men det kan tänkas på. Kolla bara på Timrå förra året; de såg ut att åka ur ES med dunder o brak, klart sist i ES, och sedan AIK som inte blev klara för kval förräns i de sista omgångarna. Vad hände?? Jo, Timrå höllt sig kvar medans AIK åkte ut.

Tycker absolut inte att brynäs ska ge upp men kvalserien bör man nog börja tänka på snart!!!
Kommentera

Sv: vändningen
Sylf: Så fint då, då är Brynäsnegativisterna och Leksingarna överens. Inläggen är ju slående lika. Nån mer än jag som upplever att GP faktiskt lyckats plocka fram ett radikalt annorlunda och bättre spel sedan han tog över och att laget nu kommer vinna mer än "enstaka matcher". Byt ut hela laget du Sylf, själv skulle jag vilja behålla ganska många.
Kommentera

Sv: vändningen
Sylf:
Du är ju bara FÖR negativ..Hur orkar du- när finner du något nöje i att vara Brynässupporter?? Jag skulle lägga ner mitt engagemang om jag tyckte allt var så förbannat mörkt...Ja menar, du är väl missnöjd när laget inte vinner alla matcher + SMguld- förstå att charmen i idrott ligger just i upp -och nergångarna! Senaste guldet 1999, då kan man stå ut i några år till nästa (som komer 2005)!
Kommentera

Sv: vändningen
Mälarmasen: Att rikta in sig på kvalserien redan efter 24 omgångar är rena idiotin det är trots allt "bara" 9 poäng upp till förnyat ES-kontrakt. Kvalserien ska man inte rikta in sig förän man i praktiken är klar för den och det är inte brynäs på långa vägar än.
Kommentera

Sv: vändningen
Mälarmasen har en hel del poänger där,något som ultraoptimisterna kanske ska tänka på ibland.Istället för att tycka att Brynäs SPELAR bra,trots ideliga förluster,att man möter "lag i form",att domaren är dålig,att man har otur osv.Det är ju inget annat än skitsnack,Brynäs ligger där dom ligger för att dom inte är, eller var före vissa uppehåll, bättre än så här.Laget vinner enstaka matcher och förlorar trots att dom spelar bra,vilket förstås inte ger nåra extrapoäng.Brynäs i år har ju precis som LIF när dom åkte ur,ett väldigt gammalt lag,kryddat med en massa talang som aldrig blommar ut.Jag minns att LIF slog Brynäs i Gavlerinken i matchen efter tränar bytet.Då sade man att det var vändningen,men det var det inte alls,den kom aldrig.Jag hoppas jag har fel som tror att Brynäs får rikta in sig på kval,och hoppas hur det än går att Brynäs som förening genomgår en totalförvandling till nästa säsong.Organisationsmässigt och lagmässigt.
Kommentera

Sv: vändningen
Det året Leksand åkte ut så snacka vi hela tiden om vändningen som tyvär aldrig kom det året. Man letar efter possitiva bitar hela tiden och tror givetvis att det ska vända hela tiden. Men ett lag som är inne i en ond trend har det väldigt svårt att få till nån vändning. Vinner de en match så är självförtroendet på topp till nästa match, men blir det underläge i matchen efter sen så är man tillbaka på noll direkt.

Jag tror att Brynäs ska så smått börja rikta in sig på kvalspel så snart som möjligt så att det inte går åt fanders när de väl är där.

Jag önskar er all lycka i framtiden oavsett om det blir kvalspel eller inte för jag vet vilket helvete som väntar om det blir kvalspel, och det önskar man inte ens sin värsta fiende.

Leksand mot slutspel.
Kommentera

Sv: vändningen
Huge:
Tillfälligheter, Huge?
Nog har väl du bättre koll än så?
Brynäs har ett lag som är under avveckling (generationsväxlingen).

Övre halvan.
Du behöver inte mycket för att vara nöjd du...
Övre halvan räcker inte för majoriteten av de som på något sätt stöttar den gamla damen.
Övre halvan kanske är bra för Linköping, men det kommer aldrig att räcka för Brynäsare....
Det finns bara en giltig målsättning. Gissa vilken?
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken: Tillfälligheter är väl det som styr det mesta i livet, mer eller mindre, så varför inte också inom hockeyn. Jag anser att årets insats (före uppehållet) till stor del är en tillfällighet. Eftersom de flesta hade stora förhoppningar efter försäsongen så kan jag förstå reaktionerna när man sedan inte motsvarar förväntningarna. Hade vi spelat bra i början och legat t.ex på den övre halvan i serien för att sedan få en svacka, tror jag inte att reaktionerna blivit lika våldsamma som nu.
Jämfört med övriga lag tycker jag inte att truppen var speciellt tunn inför säsongen. De centrar vi mönstrade (Larsson, Kyrö, Miettinen, Wågström) t.ex, tror jag många lag var riktigt avundsjuka på innan serien började. Rent numerärt så hade vi ju faktiskt en större trupp än vad vissa lag hade. Att Larsson och Sjödda nästan aldrig är skadade tror jag beror på att man har bra speluppfattning (läser isen), bra fysik samt att man inte direkt är några explosiva spelare, mer hangarfartyg, om man nu skall dra paralleller med det marina.....
FÖRST blir det kamp om kvalspel eller ej, SEDAN blir det fight om slutspelsplatserna.....
Kommentera

Sv: vändningen
Magoo70:

6-2
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken: 5-3, 2 baljor av Molin.
Kommentera

Sv: vändningen
Jompe: Jag tror också Brynäs vinner ikväll.
Kommentera

Sv: vändningen
Ber er notera att den alltid lika sanningssägande Aftonbladet håller Brynäs som favoriter i kväll; de gissar på 3-1. När hände det senast att Brynäs var lågoddsaren inför en match?
Kommentera

Sv: vändningen
Huge: Som du resonerar är det mer en tillfällighet att det gått som det gått än något annat. En ond cirkel av skador, sviktande självtroende, otur, mariginaler emot etc. Visst.

Anledningen till Brynäs problem är bl.a. att truppen i grunden är för tunn. Oj, Soling och Wågström blir långtidsskadade. Ok, in med Karjalainen som tänkte lägga av med elithockeyn och Nylander som fick sparken av Brynäs 1999. De duger.

In med fler juniorer istället för nyförvärv när Djoos och Luovi försvinner x antal veckor - på papperet i alla fall. De får förståeligt minimalt med istid och effekten blir att de resterande spelarna får spela allt mer vilket ökar skaderisken ytterligare. En ond cirkel det med. Det blir heller ingen riktig konkurrens om platserna i laget. Det förvånar mig förresten att Larsson och Sjödin aldrig blir skadade.

Som sagt, jag trodde att Brynäs skulle kunna sluta någonstans i mitten av tabellen (och jaaa det är inte för sent) men det blir istället en kamp om att undvika kvalspel. Vänj er med detta framöver.
Kommentera

Sv: vändningen
OskarB:
Oj sorry, tänkte inte på det...OK då är HV med i striden : )
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken: Håller med - det är dags att Brynäs organisation görs elitseriemässig, idag håller den ju tyvärr inte ens allsvensk standard, det är dags att vakna upp i verkligheten! Återupprätta elitkommitten som Sandlin, i sin maktfullkomlighet, förstörde 1992. Det var den kommittens arbete som var grunden till guldet 1993, tänk bara, namn som Lennart Hovelius, Willy Lindström, Inge Hammarström, L-G Nilsson ....
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken: Jag ville ju bara vända på det hela en aning och visa på att laget inte är tillnärmelsevis så dåligt som vissa vill ha det till.
Att man nu tagit sig samman och förhoppningsvis kommer att reda ut det hela vittnar väl om detta. Vi är i grunden inte ett dugg sämre än de flesta andra lag, rent spelmässigt, när vi spelar vårt normala spel (läs: efter uppehållet). Den svartmålning som förekommit beror mycket på den usla starten vi fått iår, och många har haft svårt att se bakom detta. Lite självsäkerhet, några skador samt ett delvis nytt spelsätt parat med sjunkande självförtroende och vips, du kommer efter direkt. Att det skulle vara klasskillnad på oss och HV71 t.ex är ju rent nys. Däremot kan jag hålla med om att lag som HV, FBK, VF och i viss mån DIF i kraft av sin ekonomi har haft en stabilitet i laget som gjort att det känns som att man inte kan missa slutspelet. Även om vi inte haft eller har denna ekonomi så tycker jag ändå att vi, åtminstone fram till iår, ändå haft samma känsla. Anledningen till att man nu kanske tvivlar en aning är väl just att ES i år är så otroligt jämn samt den tidigare nämnda dåliga starten.
Du skriver att du trodde på en mittenplacering inför säsongen och att "Brynäs hör hemma i botten". Om man mer eller mindre från start bestämt sig för att laget inte räcker till, trots att det på förhand såg MYCKET intressant ut (frisk Soling, Esko, nya finnarna, Ramen samt Anger plus att "gamlingarna" tränat stenhårt), kan jag förstå ditt resonemang och man får ju tycka vad man vill, men jag håller inte med i detta fall.
Att det sedan behövs förändringar här och där i det långa perspektivet är vi väl alla mer eller mindre överens om...
Kommentera

Sv: vändningen
claesw:

HV är seriens bästa bortalag hittills...:-)
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken:
Ja det är dags att lära av t ex FBK. Just nu, apropå ingenting, är FBK i en rejäl svacka. Laget kan nog få svårt att rå på VF i år...(storstadslag). DIF vet man aldrig med, men de KAN helt enkelt inte räcka till i år...Rudslätt måste vara en STOR besvikelse- kan vi inte få tillbaka honom? HV71 känns lite för svaga på bortais för att kunna vinna guld...Den rimliga finalen är VF-FBK, men jag ser gärna ett Brynäs som genomgår en metamorfos och slänger in en Soling i slutspelet!
Kommentera

Sv: vändningen
claesw: Ja, men se på Färjestad! Klubben som är förknippat med det mindre välsmakande kaffet från en stad mindre än Gävle, etablerat efter Brynäs ('32) och som når topplaceringar varje år. Färjestad var en gäspning under Brynäs glansdagar. Nu vill jag hävda att det är tvärtom. Det måste finnas något att lära från Färjestad.

Lite statistik:
SM-guld åren 1964-1980 Brynäs - Färjestad 10-0
SM-guld åren 1981-2002 Brynäs - Färjestad 2-6

Det ser för övrigt ut som rimliga matchresultat från resp. tid.

FBK tittade med all sannolikhet på Brynäs under 1960- och 70-talen och lärde av det. Nu är det upp till tröga Brynäs att lära av Färjestad.
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken:
I detta håller jag med dig, tyvärr har ju pengarna tagit över. Detta kommer att innebära, över en 5- 10- års period, att endast storstäderna har etablerade E.S-lag. Ett och annat undantag kan komma att finnas, mindre städer med tung industri eller/och ett blomstrande näringsliv i stort. Jag är ytterst tveksam till att Gävle svarar upp mot dessa krav. Men jag lever i nuet och i detta nu har vi ett lag som är klart bättre än tabellsituationen visar...Dock, som sagt, är det viktigt att diskutera Brynäs IF's framtid i det längre perspektivet.
Kommentera

Sv: vändningen
claesw: Det är väl det som är den stora skillnaden oss emellan? Jag kan erkänna det för mig själv - du kan inte ens tänka tanken. Och visst, om du tänker efter, är det så? Hemskt va?

Hela poängen med mitt resonemang här på forumet är att få folk att inse hur tiderna förändrats till det sämre för Brynäs. Jag menar då inte skillnaden HV71 och Brynäs 2002. Skit i HV. Detta är mer intressant: Skillnaden Brynäs 2002 och Brynäs 1972 (exempelår). Laget har i min mening tappat något otroligt (milt sagt) sedan den tiden. Med fortsatt utveckling spelar snart (om ett par år) Brynäs i Allsvenskan - och de lär stanna där. Det är mer hemskt att fundera på och vad jag befarar.

Så, käre claesw, mitt syfte med kritiken är inte att smutskasta laget för det uteblivna resultatet denna säsong. Syftet är att belysa problemen i organisationen som jag anser är anledningen till det. Jag tror du förstår.
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken: Jag blir mörkrädd när jag läser att någon tycker att HV71 egentligen är klasser bättre än oss. Så kan man ju bara inte skriva som supporter!!?? Snacka om att tiderna förändras...HV bättre än oss suck...Vi får väl slå dom borta också, helt enkelt : )

Nä, grabbar, ni svartmålare verkar alldeles för inspirererade (och imponerade) av Black Armys Firman Boys, tycker jag!
Kommentera

Sv: vändningen
Huge: Du svarar till munkas: "Om nu laget är så dåligt (sämst i ES, halta och lytta spelare etc etc) som du och övriga svartmålare påstår, så är det väl isf en JÄTTEbragd om vi lyckas undvika kval eller t.o.m gå till slutspel, eller är det jag som tänker fel här??"

Nej då, om jag får svara på den så har du faktiskt tänkt rätt. Jag har länge insett lagets begränsningar och anser således att de inte hör hemma i slutspelsskiktet. Från detta läge som de själva försatt sig i är det förstås ännu svårare. Rent av en omöjlighet.

Jag trodde faktiskt på det här laget som ett mittenlag innan säsongen, var positivt förvånad över resultaten på försäsongen och var allmänt hoppfull. Verkligen blev en annan.

Brynäs hade kanske kunnat ligga på slutspelsplats om spelet fungerat bättre, vem vet? De "borde" inte vara så mycket sämre än t.ex. Luleå eller MoDo...men.. de är tyvärr det. Det handlar dock inte om några magnifika klasskillnader i Elitserien, bortsett mellan vissa lag då förstås. T.ex. HV71 är egentligen klasser bättre än Brynäs, det är jag helt övertygad om, men se vad som hände för en vecka sedan. Då var klasskillnaden som bortblåst. Allt kan alltså hända men det händer inte ofta.

Brynäs hör hemma i botten och det krävs, precis som munkas skriver och som jag själv tjatat om i månader, en rejäl förändring i föreningen. Dvs. om vi vill att Brynäs ska tillhöra toppen igen. Jag vill det i alla fall.
Kommentera

Sv: vändningen
gojoh: Fick också en smärre skrattattack när jag först läste inlägget men sen upptäckte jag att det var allvarligt menat, och då var det inte lika roligt längre....
Kommentera

Sv: vändningen
munkas: Javisst, det är ju sånt fint stöd av sina "supportrar" som ett lag i motgång behöver....
Kommentera

Sv: vändningen
gojoh:Nej, fel av mig. Det beror säkert på alla som sitter hemma och rullar tummarna och tycker allt är frid och fröjd..
Fick jag chansen vet jag en handfull spelare i laget som skulle behöva en rejäl spark i röven.
Kommentera

Sv: vändningen
munkas: "Jag tror att det är tack vare oss kritiker, som man äntligen har tagit sig i kragen i laget...."
Antingen så skämtar Du eller så är Du ytterligare en "supporter" som tar sig själv på alldeles för stort allvar.
Kommentera

Sv: vändningen
munkas: Måste nog erkänna att det ligger en poäng i snacket om att ni s.k kritiker har haft en ganska stor del i vändningen. Självklart har spelarna hört allt möjligt råskällande, svammel och diverse annan rappakalja från alla svartmålare. Inte undra på att man blir förbannade och vill visa alla dessa s.k "experter" hur snett ute dom varit. På så sätt måste jag erkänna att ni hjälpt till, även om sättet man hjälpt till på kanske inte är så smickrande, för hjälparen menar jag....
Tycker att du borde försöka hålla isär äpplena och päronen en smula. När vi talar om en ev bragd så gäller det ju om vi lyckas fixa det hela i år utifrån ett mer eller mindre hopplöst utgångsläge, inget annat. Om det sen är ngt galet i föreningen är ju en annan diskussion.
Om nu laget är så dåligt (sämst i ES, halta och lytta spelare etc etc) som du och övriga svartmålare påstår, så är det väl isf en JÄTTEbragd om vi lyckas undvika kval eller t.o.m gå till slutspel,
eller är det jag som tänker fel här??
Kommentera

Sv: vändningen
claesW:När ni skriver att det är en bragd om Brynäs skulle klara sig undan kvalspel, måste ju även ni inse att något är galet i föreningen? Nästa säsong blir det väl hyllning på stortorget om man skulle lyckas hålla sig kvar i kvalserien?

Jag tror att det är tack vare oss kritiker, som man äntligen har tagit sig i kragen i laget och insett att ett 10-års kontrakt inte automatiskt betyder bra ishockey. Jag tycker att alla i laget skall vara tvugna att göra sitt yttersta i varje match för att platsa i nästa. Så har det verkligen inte varit i år och med den sköra trupp man har att tillgå är det inte heller möjligt. Det finns många saker som är ruttet i föreningen och om inte vi supporters är kritiska och säger vad vi tycker blir det ju inte heller några förändringar.

Jag ser den här säsongen som ett stort misslyckande och om man mot förmodan skulle hålla sig kvar med de RIKTIGA ishockeyföreningarna i elitserien kräver jag stora förändringar inför nästa säsong.
Byt ut styrelsen ögona böj och fimpa alla halta och lytta spelare, som varje säsong missar hälften av matcherna.

Vi ska bygga om och bygga nytt!
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken: Varför skulle du be om ursäkt? Du har reagerat när laget har spelat katastrofdåligt. Helt naturligt! Du har ju till och med fått dom att inse att allt bättre än kvalspel är en bragd. Man kan bara hoppas att ledningen också kommit ner på jorden till slut. Det krävs fortfarande krafttag om Brynäs ska behålla sin givna Elitserieplats, både på kort och lång sikt.
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken: Just det!
Kommentera

Sv: vändningen
claesw: Ja, klarar Brynäs sig till slutspel är det ruskigt starkt - men det är bara att glömma att ni får någon ursäkt från mig. Det har funnits all anledning att kritisera Brynäs i år, det står jag fast vid, och jag utgår från att de får kvala i vår.

Allt jag kan konstatera är att det ser mycket roligare ut nu. Senast mot MoDo spelade ju Brynäs stundtals riktigt bra och de gjorde dessutom mål. Det är inget man varit bortskämd med senaste året. Jag tycker ändå inte det finns någon anledning att prata om slutspel och jag ångrar att jag ens nämnde det i ett tidigare inlägg.
Kommentera

Sv: vändningen
claesw: De är en bragd att klara sig kvar i Elitserien via kvalserien tycker jag . Mer begär jag inte av laget .
Vi får sikta på slutspel till nästa säsong .

Lite tankar om motståndarna Malmö :
Percys Nilssons personliga "lilla" leksak är Malmö , om ska hård dra saken .
Men de är ett KÖPLAG inget annat då ljuger man , men satsningen på juniorer till denna säsong är bra .
Vissa förblindades av Percys storsatsning i början av 90-talet , men sen när Bosman kom så kunde man inte längre tävla om storspelare . Då är inte MIF så intressant längre .
Percys muttrande mot Linköpings storsatsning inför säsongen är konstigt , gubben gjorde själv precis samma sak för 10 år sen .
Inlägget om Malmö kan av MIF-fans uppfattas provokativt , men Miffare ta det med en klackspark .

Vi måste ha ett riks ishockeygymnasium i Gävle , om Brynäs ska överleva som ett Elitlag i ishockey och en till träningshall .

Kul att Adam Andersson kom med i JVM-truppen för 20åringar .

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: vändningen
BrynäsBo:
Vidhåller att det räcker med att om de går till slutspel, så är det en bragd utan motstycke med tanke på vad som skrivits om lagets kapacitet här på H.S under säsongen...
Kommentera

Sv: vändningen
claesw: En liten rättelse, ett slutspel och vinna SM-guld det skulle vara en B R A G D utan motstycke! ;)
Kommentera

Sv: vändningen
Hugin:
Om vi ska vinna varannan, räcker det väl med 3 poäng mot MIF/MoDO? Tror på en bra chans att ta 6 p iofs..Håll tummarna!
Kommentera

Sv: vändningen
claesw:
Innan man överhuvud taget kan tala om någon vändning, måste Brynäs vinna minst två matcher i rad. Vinner man mot MIF imorgon och borta mot MODO, skall väl inte vara helt omöjligt?, då är vändningssnacket befogat.
Det gäller fortfarande att vinna varannan match för att slippa kvala.
TÄNK PÅ DET!!
Kommentera

Sv: vändningen
claesw:
Vill bara passa på att poängtera att min kommentar till Cusken är med glimten i ögat- har stor respekt för Cuskens kunskaper osv- dock tycker jag , som ni vet, att det kan bli lite ensidigt med all kritik- precis som jag är lite ensidig i min obotliga optimism...

Än en gång (bara för det) - BIF-MIF 6-2!!
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken:
Om vi missar kvalserien förväntar jag, och Huge + laget, en liten ursäkt från dig. Varför? Du kanske tar kredit då MED genom att hävda att kritiken givit resultat? Nja, snarare har, i såfall, tron på killarna och laget givit resultat!

Dessutom, som jag sagt tidigare: Ett undvikande av kvalserien är en BRAGD och ett slutspel skulle vara en B R A G D utan motstycke!
Kommentera

Sv: vändningen
Huge: Det verkar som både Brynäs och Niklas Anger är på gång nu...
Kommentera

Sv: vändningen
munkas: Om du hade bemödat dig med att läsa innantill och försökt förstå innebörden i mitt inlägg (även Claesw:s) så hade du kunnat konstatera att ngn champagne är det inte alls tal om ännu.
Dom som sågat laget kan gott stå kvar i skamvrån ett tag till.
Därför undrar jag lite grann vad du gör härinne redan?
Mig veterligt har jag inte gett ngt tillstånd att komma fram..... :-)
Kommentera

Sv: vändningen
munkas: Den kommer nog hands i kvalserien i vår.
Kommentera

Sv: vändningen
munkas:Jag håller med dig men jag föredrog o växla ner ett tag,jag sa också att jag vill se BIF vinna 3 raka förrän man kan se ett stabilare BIF och inte en varannandags vinnare som dom har varit på de senaste men det är ju ett fall framåt,se där jag var positiv ;-)
Kommentera

Sv: vändningen
observant: Nu jag tycker ribban genast hamnade på lite för hög höjd. Slutspel är i dagens läge inte aktuellt, att undvika kvalspel ligger däremot närmare till hands. Den riktigt glada överraskningen i lördagens match var att det för första gången på länge var roligt att se Brynäs spela, och man behövde inte heller sitta med hjärtat i halsgropen de sista minutrarna.

I och med segern mot Modo knappade man in på de övriga bottenlagen, viktigt, men för den skull behöver vi nu inte höja laget till skyarna och boka upp biljetter för slutspel. Brynäs har fortfarande en väldigt lång väg att vandra och om detta är vändningen, som det spekuleras om efter varje vunnen match, det återstår att se...
Jag föreslår därför att både Huge och Claes W korkar igen den nyöppnade champagnen och håller den på kylning tills 50 omgångar har spelats.
Kommentera

Sv: vändningen
claesw: Hur det känns??Jo tack det känns väl bra det är snabba VÄNDNINGAR I SPORTENS VÄRLD.Men kritiken kvarstår på vissa punkter punkt slut!!(Där fick jag till det)
Kommentera

Sv: vändningen
Cusken: Jadu men det vet vi ju alla vad det är.Men det tar vi inte upp så länge BIF vinner,för det är ju så sönder ältat här under hela hösten ;-) !!!
Kommentera

167922 · »