Brynäs IF

713970 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1691058

Sv: Tips på hur tabellen slutar 15/16

Powerfade: Det var väl självklart inte bara Sundlövs förtjänst men när man pratar med de som var med när beslutet togs så var han i högsta del inblandad.

Om nu fallet är som du säger att rollen är högst begränsad så bör han väl varken beskyllas eller hyllas?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tips på hur tabellen slutar 15/16
De eviga diskussionerna om Sundlöv fortsätter såklart trots att han numera är i en annan klubb.

Visst tog han del felbeslut under åren (vem gör inte det) och det gnälldes från många håll, även mitt. Men i det stora hela så hölls klubben kvar i Elitserien när de var som värst sportsligt och ekonomiskt 2005-2008 och att han sedan med mycket arbete med juniorer tillslut kunde bärga guldet 2012 tycker jag gav honom ett fint kvitto på att han över åren gjort ett gott jobb. Sen kunde han ju bangat värvningen av Tyler Arnason såklart ;)

En rolig grej som Sundlöv ska ha beröm för är att varje spelare som jag talat med i efterhand är väldigt positiva till Sundlöv och detta täcker spelare från J-18 och J-20 till rutinerade A-lagsspelare.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Tips på hur tabellen slutar 15/16

HitTheLights:Det är klart att Sundlöv var med om att fatta beslutet men jag tycker att många glömmer ankaret i satsningen. Tomas Thelin. Är det nån som ska ha cred för unddomssatsningen så är det han.

Jag beskyller inte Sundlöv, men jag hyllar honom inte heller.

Kommentera

Sv: Tips på hur tabellen slutar 15/16

Att tippa hur det skall gå i vinter är ganska svårt, man kan hoppas och tro.... 

Det är lite lättare att bedöma historien. Sundlövs guldlag måste bedömas i relation till betydligt rikare lag som lyckas betydligt mera sällan.... Frölunda har 3 guld, andra storsatsande lag har inget (0) guld. 

I min värld är det lite naivt att tro att det bara är att lämna in en beställning på guldmedaljer när säsongen börjar... blåögt och naivt.

Kommentera