Brynäs IF

715629 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1694191

Sv: A propósito de nada
Jeklund: Varför glömmer alla bort att vi gick back 7 miljoner förra säsongen? Med det i bagaget KAN man inte resonera att "vi borde värva en ersättare till Ollas, utifall han blir skadad". Han var 100% okej när han gick på is för två veckor sedan. Efter det har Bulans träningar tärt hårt på honom, men vi ska inte måla fan på väggen än. Det kan trots allt bara vara förslitningsskador som dyker upp när man gör denna helomvändning i sin träningsmetodik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: den officiella versionen va iaf att han va 100 då....det tror jag vad jag vill om. Men vi får vänta...å leva på hoppet att han ska komma tillbaka. Sen framåt jul går det inte att mörka mer och vi får då info att han inte spelar i år heller och att en ersättare naturligtvis ska värvas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Är så löjligt att läsa alla inlägg från experter som tror att hockeyspelare som tränat hela livet skulle slitas så mycket mer av Bulans träning. Hur mycket tror ni det skiljer på olika träningsupplägg, tror ni att Bulans träning är så otroligt mkt hårdare än tidigare?
Kommentera