Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #171540

Sv: Lugnt
claesw: Brynäs spel glädjer mig. Det är väl det bästa spel de presterat på över 1 år så varför klaga? Medgången är kul men vi ska inte glömma bort hur bedrövligt det har varit tidigare under säsongen. Givetvis ingen poäng i att ta upp det nu men det är fortfarande inget mästarlag vi ser i Gavlerinken. Jag påstår förstås inte att det är något vi kan förvänta oss denna säsong heller - men visst ska vi vara glada för det som händer nu.

Som det ser ut kan Brynäs mycket väl lämna jumboplatsen innan nyår och slutspel ser heller ej omöjligt ut. Brynäs ska ha en liten eloge från mig faktiskt - De spelar bra mycket bättre än jag trodde de var kapabla till. Trots det är slutspel bara en stor bonus.

Förhoppningsvis slipper vi kvalspel och känslan är att Brynäs inte är det sämsta laget i Elitserien, dock bevisar tabelläget det fortfarande. Formen går inte att klaga på. Min egna lilla debatt om utvecklingen i Brynäs kan vila ett tag. Jag diskuterar gärna vidare om förlusterna börjar radas upp igen eller efter säsongen.
Kommentera