Brynäs IF

715699 inlägg · 7953 ämnen

Lugnt

171931 · » Till forumet


Sv: Lugnt
observant:
Jag tror vi gör en bra match, men att FBK vinner med 5-3...Däremot SKA SSK krossas på torsdag, även om de är rätt svårspelade faktiskt...(backar hem och kontrar bra).
Kommentera

Sv: Lugnt
claesw: Det finns liksom inget o kritisera om i dagsläget kanske då målramen men han verkar vara utbytt idag men ändå vet jag inte om Aspen är rätt man för uppdraget han fick ju 50 11 tusen chanser efter Honken men ingen blir gladare än jag om jag får fel.Rosorna väntar vi till efter matchen för jag tror det blir en bra match idag,ska se den på canal+ hoppas nu aspen gör ett duktigt jobb!!
Kommentera

Sv: Lugnt
Lilljanne: Var det inte tolv poäng någon gång däromkring?
Kommentera

Sv: Lugnt
Cusken: Ett smickrande omdöme till från Dig så har Du Huge på Dig...

Allvarligt talat håller jag helt med Dig, Cusken. Det spel som visas upp nu är det bästa på förmodligen två år. Det fanns en lång period med början säsongen 00/01 när laget ställde in rören men inte mycket mera. Ibland fungerade det, ibland inte. Bristande motivation och låg aggressivitet var stora problem. Jag är optimist nog att tro att det stålbad man nu gått igenom kommer att ha positiv effekt långt framöver. När djävlar anammainställningen hunnit sätta sig i väggarna kommer den som maskar att få höra det direkt. Det finns en mycket positiv stämning i laget just nu. Inget härdar ett lag mer än att man tar sig igenom en kris tillsammans. Litet paradoxalt kan man kanske säga att hade man löst krisen genom ett par nyförvärv--vilket många (inklusive undertecknad) efterlyst--så hade stålbadseffekten nog inte blivit den samma.

Jag är säker på att vi slipper kvalspel. Vi kommer att ta oss till slutspel på det klassika bananskalet. Hur det går där kommer rätt mycket att bero på hur skadeläget ser ut. Är gubbarna hela kan det räcka en bra bit.
Kommentera

Sv: Lugnt
Är det nån som minns hur många poäng Brynäs hade upp till kvalstrecket vid landskampsuppehållet?
Kommentera

Sv: Lugnt
claesw: Brynäs spel glädjer mig. Det är väl det bästa spel de presterat på över 1 år så varför klaga? Medgången är kul men vi ska inte glömma bort hur bedrövligt det har varit tidigare under säsongen. Givetvis ingen poäng i att ta upp det nu men det är fortfarande inget mästarlag vi ser i Gavlerinken. Jag påstår förstås inte att det är något vi kan förvänta oss denna säsong heller - men visst ska vi vara glada för det som händer nu.

Som det ser ut kan Brynäs mycket väl lämna jumboplatsen innan nyår och slutspel ser heller ej omöjligt ut. Brynäs ska ha en liten eloge från mig faktiskt - De spelar bra mycket bättre än jag trodde de var kapabla till. Trots det är slutspel bara en stor bonus.

Förhoppningsvis slipper vi kvalspel och känslan är att Brynäs inte är det sämsta laget i Elitserien, dock bevisar tabelläget det fortfarande. Formen går inte att klaga på. Min egna lilla debatt om utvecklingen i Brynäs kan vila ett tag. Jag diskuterar gärna vidare om förlusterna börjar radas upp igen eller efter säsongen.
Kommentera

Sv: Lugnt
luring: Den är alltid med till Gävle, den sitter även på under Brynäsmatcherna på TV!!!!!
Kommentera

Sv: Lugnt
70 Rodrigues: Glöm inte att ta på mästar cupen mössan när det är match.
Kommentera

Sv: Lugnt
luring: Att jag inte står med dig, Anneli,anders och dom andra beror på trasiga knän, vilket gör att jag inte orkar stå hela tiden! Men jag kan föralldel prova den 28:e! Hoppas på utgång innan och efter match!!!!
Kommentera

Sv: Lugnt
70 Rodrigues: Det är väll stor risk att vi förlorar när du kommer upp.
Helst när du sitter och inte är med oss på stå.
Kommentera

Sv: Lugnt
70 Rodrigues: Tack för detta synnerligen lugnande besked, Roddan. Om allt går som det ska kommer jag att åka upp också (från Göteborg) för att Brynäs på hemma is för första gången den här säsongen. Frågan är förstås vad det kommer att innebära?
Kommentera

Sv: Lugnt
Jompe: Du kan vara lugn, ska inte upp föräns den 28/12 när vi möter Timrå, då jävlar vill jag se att förbannelsen bryts och dom vinner när jag är på plats! På dom matcher jag varit uppe på denna säsong har dom gjort 1 mål!
Kommentera

Sv: Lugnt
Såg att Modotränaren Brithén sagt att "Vår svåraste motståndare är oss själva." Känner vi igen det? Sen heter det väl "vår svåraste motståndare är VI själva", inte oss själva?

Modo spelar alltså varje match på hemmaplan och bortaplan. Samtidigt. Brithén är ju en filosof, nästan i klass med Sandlin.
Kommentera

Sv: Lugnt
70 Rodrigues: Kan Du rosa laget? Fan trot! :-)

Jag hoppas Du noterade att vi vann medan Du var i London och att vårt winning streak hemma skett samtidigt med att Du inte varit i Gavlerinken. Du vågar inte sticka in snoken där på torsdag...

Vad gäller matchen imorgon tror jag att det ska ett Herkulesdåd till för att vi ska slå FBK borta två matcher i rad. Klokt av GP att låta Asplund stå. Han verkar vara i form enligt nyhetsbrevet och vi kan behöva en utvilad Ram inför SSK-matchen på torsdag (då det alltså blir sportradio och text-TV för Din del, Roddan). Kan vi få en pinne med oss hem från FBK-matchen ska vi nog vara nöjda, tror jag.
Kommentera

Sv: Lugnt
claesw: Du är rolig du! Om du verkligen tror att det finns supportrar som tycker om att risa laget då är du dummare än jag trodde! Laget ska självklart rosar när dom förtjänar det, men det har inte varit mycket av den varan förutom nu på slutet! Det är helt underbart att det går så pass bra just nu och att dom förhoppningsvis fortsätter på den nu inslagna vägen, och att våra bottenkollegor fortsätter att torska! Att jag kan risa vet nog alla här på GB:n, men believe it or not jag kan faktiskt rosa också, när det förtjänas!
Kommentera

Sv: Lugnt
claesw: Ja, och det är med blandade känslor man ser att tabellen blir jämnare. Visst är det kul att varje match gäller något, men man har ju magbesvär en hel säsong istället. Det skulle jag klara mig utan.

Nu är det bara att sitta med hjärtat i halsgropen varje match.
Kommentera

Sv: Lugnt
Mälarmasen:
Jag har ju tjatat om att det vänder snart, allt sedan BIF helt plötsligt började vinna skottstatistiken (även på bortais)- det har inte hänt på många år, i varenda match som nu sker... Många skott- många mål!
PS klart vi går till slutspel dessutom, tabellen börjar bli riktigt tight..
Kommentera

Sv: Lugnt
claesw: Jag kan inte göra annat än att hålla med dig. Klart mycket enklare att "risa" än att "rosa", men nu tänker jag berömma brynäs. Tycker att ni spelat väldigt bra de senaste matcherna och att ni tagit era poäng helt väl förtjänat. Vi lleksingar har ju dragit vårt strå till stacken och förlorat våra matcher mot er så nästa match hoppas man väl på återbetalning. *ler*

Kan faktist erkänna att jag är förvånad över att brynäs helt plötsligt har vaknat till, det trodde jag inte.

Kan ju hoppas på att ni slipper kvala men mer hoppas jag inte på.

Leksand tar sig i alla fall till slutspel!!!

GO Leksand Stars!!!
Kommentera

Lugnt
Efter vårt stabila spel har det varit märkligt lugnt från vissa, annars flitiga skribenter. Är det så att det, för vissa, är lättare att ge ris än ros?

Ni kan ta det lugnt, vi förlorar snart en match, kanske redan mot FBK- då kan ni få ert lystmäte!
Kommentera

171931 · »