Brynäs IF

715583 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1735554

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
eljuliano: För min del fokuserar jag på matchen. Det är ingen cirkus eller rockkonsert man går och ser. Då finns det bättre alternativ än det man får på en hockeymatch, oavsett vilken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
Powerfade: Känns lite konstigt att man ska behöva välja mellan dem. Bara för att man som supporter är där primärt för själva spelet så behöver det väll inte innebära att man som arrangör inte kan försöka maximera upplevelsen på alla plan? Den genomsnittlige supportern vill bli underhållen och jag ser introt som en del av det.
Personligen så tycker jag att tamare intro är svårare att hitta än den nuvarande och hoppas innerligt det kommer bättras på till kommande säsong.

Speakern tycker jag dock gör ett strålande jobb!
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
Powerfade: Förstår vad du menar, men som någon sa: "det är detaljerna som avgör". En engagerande speaker exempelvis kan i hög utsträckning påverka stämningen och engagemanget på läktarna (i alla fall bland dem som över huvud taget är på plats), vilket i sin tur taggar spelarna vilket leder till.. osv. Kan förstå de hockeypuritaner som viftar bort det som meningslöst lull-lull men i mitt tycke är det psykologiska hjälpmedel som inte bör underskattas.
Kommentera