Brynäs IF

716522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1736063

Sv: Play in
Brynäsgubbe: "– Vi har pratat lite, men sagt att vi ska ta det efter säsongen, säger stjärnbacken Anssi Salmela."

Man kan ju dra många tolkningar utifrån det, men det tyder på att Bengtzén i alla fall har honom i tankarna till nästa års lag. Spelare som typ Starkbaum, Nörstebö och Brodecki har han inte ens haft samtal med verkar det som. Dom vill han inte ha kvar helt enkelt!

Salmelas marknadsvärde har nog sjunkit ganska mycket denna säsong med tanke på skadorna, så han kanske inte blir allt för dyr att behålla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Play in
Skrubben: Bengtzén sa innan förra matchen i intervjun i VIP-baren innan match att man jobbade på att behålla Salmela, exakt citat minns jag inte men det lät på Bengtzén som att han hade Salmela i planerna till nästa säsong. Det bådar ju gott iallafall.
Kommentera

Sv: Play in
Det känns ju lite konstigt ändå. Brynäs gör 13 mål i den här matchserien, Djurgården bara 12. Ändå är det de senare som står som vinnare och BIF som förlorare. Så det kan vara...
Kommentera

Sv: Play in
Skrubben: Jag tolkar det som att det är både Bengtzén och Anssi som kommit överens om att ta det efter säsongen eftersom att BZ vill vänta ut besked från Gunde och Anssi vill ha erbjudanden från fler håll för att kunna trissa upp lönen. Han har ju en makalös förhandlingsteknik den där finnen. Finns det möjlighet att ta hem Gunde så är jag säker på att Bengan kommer att ta den och skicka iväg Salmela. Anssi kan ju vänta hur länge han vill på kontrakt, han vet att det finns erbjudanden. Knivigt läge för BZ.
Kommentera

Sv: Play in
Hoppas jag inte får ångra detta. Men nu blöder hjärtat och jag vill hjälpa Brynäs.

3000 till fansens värvning.

KÖR BENGTZÉN!!!
Kommentera