Brynäs IF

713768 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1737473

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag ifrågasätter inte utan försöker mer bara lyfta diskussionen. Smotherman kan utan tvekan summeras som ett brilliant nyförvärv om ett år. Men 9 mål (med målvakt ivägen) på 150 skott ger en procentsats på 6%. Är det att bevisat att han kan göra mål i SHL? Eller räcker inte hans sniper kunskaper till i SHL? Är det otur?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mittnamn: Nej, jag tror inte på otur. Om vi inte ska räkna målen i numerärt överläge så hade han ändå hamnat på fjärde plats i Brynäs interna målliga. Tillsammans med Ollas och PoW, och före Lindblom. Så det duger ju klart ur ett brynäsperspektiv.

Nu blir det ju lite spekulationer eftersom Smotherman ju faktiskt ändå gjorde dom där 5 målen extra, med eller utan målvakt. Dålig procent per taget skott, men målen gjordes iaf - det kan man inte ta ifrån honom.

Säkert finns bättre målskyttar i SHL (40 andra spelare kom ju före Smotherman i skytteligan), men som jag skrev tror jag att dessa namn, av olika anledningar, kan vara svåra att värva för Brynäs. Så all and all är jag nöjd med värvningen sett till vad han presterade förra säsongen.

Om Smotherman däremot blir en succé återstår att se...
Kommentera