Brynäs IF

713779 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1737471

Sv: A propósito de nada
Mittnamn: Jag tror att BZ har sökt efter en målgörare, funnit honom i Smotherman. Kan det vara så att Smotherman passar bra in i spelidén? Brynäs skjuter mycket och det gör även Smotherman.

Jag tycker iaf att BZ tänkt rätt i fallet med Smotherman, han värvar en spelare som bevisligen kan göra mål i SHL, vilket känns bättre än att ta en spelare utifrån som gjort mål i någon annan liga. Jag tror, som jag skrivit innan, att Smotherman är tänkt för en producerande första eller andrafemma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag tror BZ även sökt de kilon som saknats sedan Brodin lämnade. Det kan Smotherman bidra med, plus ett antal mål då. Men jag saknar fortfarande framspelarna till Lindblom, Johnson och Smotherman. En spelande center, en assistkung som wing mate eller dylikt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jag ifrågasätter inte utan försöker mer bara lyfta diskussionen. Smotherman kan utan tvekan summeras som ett brilliant nyförvärv om ett år. Men 9 mål (med målvakt ivägen) på 150 skott ger en procentsats på 6%. Är det att bevisat att han kan göra mål i SHL? Eller räcker inte hans sniper kunskaper till i SHL? Är det otur?
Kommentera