Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1746028

Sv: A propósito de nada
Skrubben: "Bra ändå att Johan Stark ger denna information. Brynäs har tidigare varit bra på att mörka allt så mycket det bara gått. Nu berättar han hur läget är och då slipper Brynäs fler spekulationer från folk runtomkring.
Budgeteringen var ENORMT klantigt gjord. Inget snack om den saken. Men jag får ändå intrycket att Stark verkligen har en plan för hur han ska ta oss ur denna knipa.
Han var trots allt inte med och satte denna budget."

Spelar ingen som helst roll, han är ansvarig och han hade alla möjligheter i världen att justera budget och ta fram en åtgärdsplan under resans gång.
Om det var pga en blind tro på En Bra Start, att säljarna lovade avslut närsomhelst eller andra svepskäl är irrelevant.
Dessutom, går du som VD in i en organisation som redovisat kraftiga minussiffror de senaste åren så är prio 1 benhård kostnadskontroll.
Det finns inga ursäkter annat än att han "var ny på jobbet" men givet förutsättningarna så var det inte direkt någon "bullmamma" Brynäs behövde rekrytera utan snarare en "städgumma".
Om Brynäs har gjort en felrekrytering eller inte återstår väl att se nu när de tvingas till en drastisk handlingsplan som med bättre kontroll hade kunnat undvikas.
Det förekom en del spekulationer här för ett antal månader sedan om att föreningen höll på att tappa fokus. Jag skall vilja ge dem rätt nu när man sitter med facit i hand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Inte helt igenom uselt överallt!
Kommentera