Brynäs IF

711090 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1748148

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
mattiask: Håller med dig! Fälth kan ta Porses plats på backsidan och så kan Ersson få vara extra. Så hoppas iaf jag på att Andersén sticker till KHL vilket utgör bra med pengar till forwardsspetsen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Tigerhjärta: Vi har redan sex backar under kontrakt så förlänger Salmela riskerar till exempel Sundqvista att bli extra. Ersson skulle alltså vara extra redan idag. Värvar vi dessutom av outgrundlig anledning Fälth får kanske Pudas eller Bertilsson också vara extra. Allra mest pengar till forwardsspets får vi utan att värva Fälth eller någon annan breddback.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Tigerhjärta: Att ta Porselands plats kan ju inte vara speciellt svårt, maken till överskattad spelare är svårt att hitta inom svensk ishockey. Hade han inte varit högerskytt är jag tveksam till om han hade spelat högre än HA. Nu har jag inte sett honom under hans tid i Finland, men verkar ju iofs som hans spelstil fungerar bättre där om kollar statistik. Fälth däremot reser en del frågetecken. I slutspelet tyckte jag faktiskt han imponerade med kreativa lösningar i trängda situationer samtidigt så har han gått ner sig ordentligt i poängproduktion under årets säsong. Nu kan ju de bero på andra orsaker än åldern som många (inklusive mig själv) direkt tar fram när en spelares produktion börjar dala. Men i Fälths fall tror jag att det lika mycket kan bero på att han fått en annan roll i laget pga Tömmernes, Fantenberg, Bengtsson och Larsson konkurrerat ut honom i PP. I ny omgivning i en ny klubb är det fullt möjligt att Fälth återgår till den producerande kreativa spelare som han var för ett år sen. Kan vara en bra värvning för i princip samtliga SHL klubbar enligt mig.
Kommentera