Brynäs IF

713792 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1753215

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Zappaholic: Låt mylingen glädjas lite nu, när han lyckats "sätta dit" mig.
Ja, inte bara mig utan även halva gästboken inklusive BZ, iakktagare som också trodde att Porseland skulle bli en bra värvning.
Det komiska i mylingens svammel om att "sätta dit" nån, är att han först säger att man aldrig kan vara säker på hur en värvning ska falla ut.
För att i nästa sekund slå sig för bröstet och säga att han "satt dit" mig när det visade sig att Porselandvärvningen inte motsvarade de hyggligt rimliga förväntningarna jag och många andra hade.
Men det är väl bara i paritet med hans skrattretande sannolikhetsteori som går ut på att man inte kan utesluta att Fälth kommer att bli en ny Porseland.
Exakt VAD han grundar det scenariot på i verkligheten är det som vanligt ingen som vet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Självklart finns det en liten risk att Fälth blir nya Porseland. Det finns ju massor med olika faktorer som kan påverka en spelares prestation i ett helt nytt lag. Jag tror förresten att du själv är upphovsmannen till 95% av alla dessa faktorer, då du i andra fall har rapat dessa som ett försvar av någon annan usel värvning. Eller gäller detta inte Fälth? Är det redan klart att han kommer göra succé i Brynäs?
Kommentera