Brynäs IF

715238 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1758247

Sv: Tippa SHL tabellen säsong 16/17
Carl Lejonkräk: Brynäs tillhör de mer svårbedömda lagens skara, så när (de s k) experterna tippar tittar de nog gärna på senaste säsongernas placeringar och mindre på faktiska aktuella trupper. Jag vill gärna tro att Brynäs kommande säsong blir goda för nåt betydligt högre än en 11:e-plats. Samtidigt kan vi inte ta det för givet, just för att laget är så svårbedömt i höst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tippa SHL tabellen säsong 16/17
ellis: Jag hoppas och tror att du har rätt. Vårt försvar ser grymt mycket bättre ut med Gundeson och Fäldt in och Carlsson ett år äldre, Bertilsson har jag inte ens räknat med då.
Målvaktssidan ser jag som minst lika bra som förra säsongen.
Däremot så är vi ett frågetecken offensivt. Westerholm och Granström är bra centrar även om Granström inte är så poängstark. Forwardssidan är väl ett frågetcken utan Rödin förstås och skulle Zaborsky eller Clarke floppa eller bli skadade så har vi det tungt med målskyttar. Bra bredd givetvis men jag tycker att vi är svårbedömrda och även Bulan har en del kvar att bevisa.
Vårt PP bör dock bara det kunna innebära att vi har chans på en högre placering i ligan.
Övriga lag har jag fan dålig koll på trots att jag läst mycket om silly och sånt..
Kommentera

Sv: Tippa SHL tabellen säsong 16/17
ellis: jo jag tror också att de ligger något i det. Men och att hela ABs redaktion är Dif gunstlingar är ju vida känt (även om Ros är uttalat leksing) men hur försvarar han Rögle? Äh man må väl köpa den där blaskan i vanlig ordning när den kommer tänker ja.
Kommentera

Sv: Tippa SHL tabellen säsong 16/17
Vi ska också komma ihåg att Ros inte direkt är nån Brynäs-entusiast...
Kommentera