Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1759797

Sv: Träningsmatcher 2016
Har man ett poängsnitt på 0,70 p/match tycker inte jag att man har öst in poäng iallafall.

Okej att han förra säsongen var tuff för honom p.g.a men jag antar att de finns en anledning till att han är 29 år och först nu fått chansen i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Träningsmatcher 2016
Brynäslegenden: Vart går gränsen för att ha öst in poäng? Greg Scott (vår poängbästa) hade 0,75 per match i fjol. 0,70 är således väldigt bra. Sedan var ju grundfrågan om man kan kalla honom för poängspelare - och det tycker jag ganska tydligt är besvarat.
Kommentera

Sv: Träningsmatcher 2016
Brynäslegenden: Håller med. Öst in poäng är fel ordval, producerat bra med poäng är väl mer rätt. Det jag vill framhäva är att jag tror att Jensen är en spelare som kostar ca 50 % vad en Clark, Zaborsky eller Granström kostar och kan han då producera 50 % eller mer av det som dessa herrar är tänkta att producera så är det helt klart godkänt. Sedan tror jag inte att anledningen till att han spelar SHL för första gången är pga. att han inte haft chansen. Många spelare väljer nog 1:a center i Allsvenskan eller Tyskland före 3:e - 4:e center i SHL både utvecklingsmässigt men även för det ekonomiska. Men jag kan ju som vanligt ha fel :)
Kommentera