Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1761132

Sv: Tippa SHL tabellen säsong 16/17
Huge: Jag vill ha förklaring på saker för att det är så tramsigt att sitta och tro att sportchefer/experter/tränare alltid har rätt. Det blir bisarrt.

Vad vill du ens diskutera här? eftersom varken du eller jag har 100% insyn i allt, och du knappast verkar vilja diskutera saker, varför lämnar du inte bara forumet? Låt oss som vill diskutera saker göra det och lämna oss ifred. Istället för att slänga in dryga kommentarer då och då som du tydligen verkar tycka är så himla nödvändigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tippa SHL tabellen säsong 16/17
Rodrigo: "Jag vill ha förklaring på saker för att det är så tramsigt att sitta och tro att sportchefer/experter/tränare alltid har rätt. Det blir bisarrt."

Ja, och är det nån som påstått att dom alltid har rätt då?
Jag undrade bara varför jag skall lita mer på dig eller random läktarcoach än en erfaren och kunnig elittränare, när det gäller förslag på hur ett lag ska byggas, vilka spelare som ska signas, hur man använder ev statistik osv osv?
Om du nu sitter i soffan och kommer med svepande och tvärsäkra omdömen och kritik mot kunnigt yrkesfolk utan att du känner till förutsättningarna dom jobbat med, så får du faktiskt räkna med att själv bli ifrågasatt.
Svårare är det inte på ett sånt här forum, om du tycker det är trist så är det bara att logga ut och lämna forumet.
För att använda ett av dina egna förslag när nån ifrågasätter det du skrivit....
Kommentera