Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1764312

Sv: Örebro - Brynäs IF 2016-09-29
Qvarre: Spelar omdömmen 1-6

Sandström 3 - Okej men inte mycket mer. Förväntar mig att Rautio står hemma mot Lhc på lördag.

Gunderson 3 - Gör mycket rätt men spelar lite svårt ibland. Har i säsongsinledningen redan gjort ett par indianare.. vill mycket och jag är toksäker på att det lossnar snart.
Bertilsson 5 - Ruskigt skicklig i defenisiva zon. Enorm klippa! Var nog vääääldigt många som höll andan när idioten Hudacec tackla bakifrån.

Clark 5 - En riktig artist, bra toutch på allt han gör, grymt klipp i skottet, snabb och avig. Kan mycket väl blanda sej in i toppen av poängligan i år.
Paw 2 - Ruskigt iskall... enda anledningen till att han får en 2a är för att han vann mer tek än vanligt. Ser allmänt virrig ut.
Paille 4 - Otroligt nyttig och har en härlig attityd. Krigar på som ingen annan.

Pudas 5 - Såhär vill jag se Pudas. Placeringssäker, grymt bra i bägge zonerna. Bästa back tillsammans med Berra.
Zanetti 1 - Vart i helvete är fjolårets Zanetti?! Extremt osäker med puck, seg, virrig och allmänt okoncentrerad.

Johnson 2 - Ser trög ut och får inte mycket att stämma. Ser frustrerad ut.. behöver få igång spelet i 5 mot 5 och spela enklare.
Granström 3 - Granis får knappt godkänt. Svag 3a. En av shls bästa tekare, nyttig i BP men lär kötta mera. Mer rakt på mål tack!!
Enterfeldt 2 - Känner inte alls igen Enter. Dock ska sägas att detta var Sebbes första match. Man ser att han är en riktig krigare. Var nära ett mål vid ett långt byte. Är ju egentligen center.

Carlsson 3 - Såg riktigt bra ut den tid han spela. Tyvärr drar Sunken ner han betyg då det ofta blev spel i defenisiva zon när dom var inne. Måste vara en mardröm att spela med #22
Sundqvist 1 - Åh herregud Sunken... sätter inte en enda pass på bladet. Indianare på indianare.. spelar rätt ovårdat som mycket väl kunde ha resulterat i utvisningar. Blir så less att man inte kör Ersson istället för Sunken.

Pow 4 - Har en helt annan speed och styrka i år. Spelar med mycket självförtroende och skapar massor på egen hand och med Lindblom
Thorell 4 - Grym start match av Gurra! Slet på riktigt bra, smart tvåvägs spelare som även tekade grymt.
Lindblom 5 - Oj oj oj vad härligt att se utvecklingen på Oskar. Kommer bli en stöttespelare i år. Gör så vi kommer ha enorm bredd på forwardssidan.

Alcén 3 - Bra match av Johan. Krigare som alltid ger 100%. En grymt starkt mål, kul!
Blomqvist 4 - Äntligen får Jacke speltidi pp. Han förtjänar verkligen det. Ser oförskämt vass ut. Riktigt bra match idag, igen!!
Mannberg 3 - Började väldigt starkt med en ruggig intensiv åkning. Nyttig även i BP. Mattades av i slutet av matchen. Men jäklar vilka steg danne tagit mot fjolårets säsong.

Domarna 3 - Okej inte mer. Kunde ta 2+10 på Libor. Annars en bra match av domarna kan jag tycka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Brynäs IF 2016-09-29
Pettisbif:
Du har rätt i Sunken o Zanetti, jösses så de spelade till sig backplatserna 7-9
Även Thorell, han har ett härligt flyt i skridskoåkningen...kan bli nått inom 1-2 år
Dock tekade han 33%, grymt dåligt
Kommentera

Sv: Örebro - Brynäs IF 2016-09-29
RUSKIGT skön seger idag!

Ska erkänna att jag gjorde en "fuling" och spelade 500 spänn i pausen mellan 2:a och 3:e på att Örebro skulle vinna på full tid. Spelet i 2:a lovade inget vidare med tanke på den raggarhockey Brynäs spelade. Dessutom har Örebro varit ett riktigt bortaspöke senaste åren, så jag hade riktigt dåliga vibbar inför tredje.

Men Brynäs kom ut som ett helt nytt lag i tredje. Bulan hade verkligen tagit ett snack med grabbarna att helt enkelt stänga igen matchen. Mina 500 spänn försvann i rök men vad gör man inte för att Brynäs ska vinna 😅 Nu laddar vi för LHC på lördag.
Kommentera