Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1769290

Sv: Brynäs IF–Rögle BK [2016–10–18]
Peja: Jag håller med dig helt och fullt. en annan aspekt är ju vilka alternativ man har om man inte vill tillbringa kvällen hemma med familjen. Jag vill tro att det finns många fler alternativ som konkurrerar i Gävle än i en avkrok som Leksand. En annan aspekt är hur många besökare en match får om bortalagets supportrar går på matcherna. Hur skulle tex Djurgårdens publiksnitt se ut om Brynäsarna valde TV'n istället för att se matchen live?

Nej, "plikt" är absolut inte ett ord man kan använda. Det känns mer generellt sett som att det är ett uttryck för frustration från supportrarsom av naturliga skäl som tex det geografiska läget inte kan se så många matcher som de önskar. Och tycker att Gävleborna inte visar den uppskattning jämt emot Brynäs som de skulle göra om de bodde i Gävle. Detta sett ur en hypotes där man glömmer förutsättningar som jobb, familj och ekonomiska förutsättningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF–Rögle BK [2016–10–18]
Powerfade: Jepp, min erfarenhet är att Brynäsfans utanför Gävle inte inser hur mycket man måste offra för att se varje match live. Men det är förstås väldigt enkelt att säga att man hade sett varje match på plats om man hade bott i Gävle.
Kommentera

Sv: Brynäs IF–Rögle BK [2016–10–18]
Riktigt kul att få se Boqvist om Ponta inte spelar imorgon.
Kommentera