Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1771652

Sv: #BIFFBK
mattiask: Nä, även solen har fläckar. Även om jag har både rätt och fel i det här fallet, beroende på vad som diskuteras: det korrekta uttalet enligt franskans språkregler eller på vilket sätt Paille själv vill att hans namn ska uttalas.... ;-)

Riktigt kul iaf att ketchupflaskan gick i topp igår och att vi fick radioaktiv utdelning, som Abris hade sagt. Efter två dikeskörningar mot KHK och Malmö var vi snabbt uppe på vägen igen, tyder på bra moral i laget. Vi kan dock ännu bättre än så här, tänker på att vi har ett bra sparkapital i Zaborsky, Clark och Fälth. Starkt ändå att mala på trots underläge efter 2 perioder och där FBK mkt väl kunnat haft 2-0 efter två PP och lika många frilägen. Där kom Rautio upp stort och höll oss förmodligen kvar i matchen. Att vi sen kör över dom i sista visar väl bara på hur oerhört små marginalerna är, trots att siffrorna kanske visar nåt helt annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: #BIFFBK
Huge: Kan inte annat än att hålla med.
Enda lilla saken som fick mig en aning "nervös" igår är att det kändes ett tag som att Bulan har svårt att ta vissa avgörande beslut som det känns hos mig.
Med det menar jag att (konstig jämförelse) att om du har 1 sak, säg en klubba och sedan tokvägrar att byta enbart för att du alltid haft denna klubba.
Samma känsla får jag till att få igång Gunde.
Det första powerplayet med Jensen på högern.. den ENDA passning han söker är att finta ner mot mål och sedan lägga in en backhand i mitten på en ganska kall Johnson.
Detta läser varje lag av på grund av att ALLA lag söker samma passning.
Det andra powerplayet igår skapade ju mängdvis med chanser. Varför då inte plocka bort Pudas (även om de är ihoptränade) och ta in Gunde?
Spelarna på denna nivå är så pass skickliga att det knappast spelar någon roll om det är Gunde eller Pudas som står på blå.

Mot Hv71 på torsdag ser jag gärna samma pp-formationer från start MEN är det så att Jensens kedja ej kommer igång och PaWs med en smart Lindblom och Zab kommer igång, skifta då över till Gunde direkt!

Det är väl det enda jag kan tänka mig att "klaga" på över gårdagen, att det känns som att Bulan är så inritad med sina formationer han tränat och ej villig att ändra för att få fart på en spelare.
Han byter ju trots allt Blomman/Clark vissa matcher om det ska försvarars en ledning!
Kommentera