Brynäs IF

715113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1771859

Sv: Brynäs - Hv71
De har alltså ändrat i tv-schemat? Det har ju via tv-matchen stått hela veckan att matchen ska visas på CMore Live 3. Men nu har dom alltså valt att visa en helt betydelselös fotbollsmatch (pengar styr). Samt mindre intressanta hockeymatcher?

Jag finner inte ord.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
mattiask: När nu Wille gått bort och ska hedras i Gavlerinken så tycker man ju att enbart det i sig borde ha aktiverat fingertoppskänslan hos ansvariga på CMore. Oavsett om det handlar om logistiska problem där man ev inte hinner flytta utrustningen i tid eller att man resonerat utifrån intressevärdet i det matcher man tvingats välja mellan, så känns det hela svårförståeligt.
Stryk en av TRE tennissändningar, där man ändå är inne i grundomgångarna.
Alt stryk fotbollsmatchen mellan GIF Sundsvall och IFK Göteborg som är sportsligt och spänningsmässigt ointressant och där man rimligtvis borde ha tid att flytta sändningsutrustningen för att hinna sända från Gävle, om DET nu är problemet.
Till sist och utan att vara speciellt konspiratoriskt lagd: nån som på allvar tror att man i samma läge hade lyft ut en match där Djurgården eller AIK tänkt hedra en gammal ikon på samma sätt som Brynäs nu kommer att göra?
Morsning....
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
mattiask: En fotbollsmatch som dessutom inte betyder något för lagen, allt är avgjort redan för dessa lag. Undrar om fler ser denna match än BIF-HV, mycket tveksamt...
Kommentera