Brynäs IF

715113 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1771867

Sv: Brynäs - Hv71
mattiask: När nu Wille gått bort och ska hedras i Gavlerinken så tycker man ju att enbart det i sig borde ha aktiverat fingertoppskänslan hos ansvariga på CMore. Oavsett om det handlar om logistiska problem där man ev inte hinner flytta utrustningen i tid eller att man resonerat utifrån intressevärdet i det matcher man tvingats välja mellan, så känns det hela svårförståeligt.
Stryk en av TRE tennissändningar, där man ändå är inne i grundomgångarna.
Alt stryk fotbollsmatchen mellan GIF Sundsvall och IFK Göteborg som är sportsligt och spänningsmässigt ointressant och där man rimligtvis borde ha tid att flytta sändningsutrustningen för att hinna sända från Gävle, om DET nu är problemet.
Till sist och utan att vara speciellt konspiratoriskt lagd: nån som på allvar tror att man i samma läge hade lyft ut en match där Djurgården eller AIK tänkt hedra en gammal ikon på samma sätt som Brynäs nu kommer att göra?
Morsning....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
Huge: Enda anledningen jag tror till att dom visar tex Sundsvall - IFK är för att Sundsvall fortfarande sportsligt kan få kvala sig kvar i Allsvenskan. Helsingborg är 7 poäng efter och det är 9 pinnar kvar att spela om. De kommer säkerligen inte klara det MEN de har fortfarande chansen.

Däremot har jag jävligt svårt att se varför Jönköping - Örebro alternativt SAIK - LHC.

Enda anledningen jag tror som finns till att de visar fotbollsmatcherna är för att det är slutskedet oavsett om serien är avgjorde uppåt och neråt eller ej. När vi sedan kommer fram i mars/april och slutet av SHL kommer de matcherna gå före fotbollsmatcherna.

Men det tar ej bort faktum att CMore med lite jävla fingertoppskänsla hade kunnat skött detta snyggare via att självklart uppmärksamma när en av Svensk hockeys allra största genom tiderna ska hyllas.
Oavsett om jag är Brynäsare eller ej och tänker om det hade varit annat lags spelare det handlat om så hade det varit givet att visa det.
Tycker det är pinsam låg nivå på CMore och helt enkelt patetiskt av dom.

På din sista fråga angående om det varit någon av DIF eller AIK. Håller helt med dig där. Stora skillnaden i detta fall hade varit om en spelare tröja skulle upp, då hade vi inte reagerat. Men här har trots allt en av de största gått bort.

Jag blir nästan tokig!
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
Huge:

Jag skulle gissa att 99% av de som skaffat CMores sportpaket
gjort det för att kunna se ishockeyn och/eller fotbollen.

Att då heller prioritera handboll, tennis och golf från
CMores sida verkar ju då mer än lovligt korkat.

Snacka om att inte ha kolla på vad den övervägande
delen av deras sport-kunder är intresserade av.
Kommentera