Brynäs IF

714407 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779002

Sv: MIF-BIF 24/11-16
Zappaholic: Nöjd är man väl aldrig efter en förlust MEN just i detta fall kan jag inte vara annat än nöjd med hur grabbarna trots allt sköter sig fram till att vi åker på dubbla tvåor på Lindblom.
Tycker vi gör allt rätt fram tills dess. Visst Malmö kanske skapar chanser, men det står trots allt 0-1 ändå.
Vi tar två i mina ögon jävligt pissiga utvisningar där den andre är värst. Vi går fram med för mycket folk i fel läge och tappar således Komarek (?) som Lindblom får dra ner.
Tråkigt resultat - tråkig slutfas, men jag är inte orolig alls. Vi ligger för fan 3a i tabellen. Herregud, vad ska vi mer kräva? :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MIF-BIF 24/11-16
mattiask: Klockren analys av läget och matchen.
Visst är det komiskt, vi gör EN dålig period mot Rögle men vänder och vinner.
Idag gör vi en helt Ok match mot ett mkt bra motstånd, vi har koll på dom ändå fram till olycksminuterna i slutet och torskar lite snöpligt.
Dessa två matcher gör tydligen att alla svartmålande läktarcoacher går i taket, börjar förutspå jätteras i tabellen och fan vet allt.
Man får sig iaf alltid ett par rejält goda skratt när man läser "analyserna" härinne från alla överengagerade supportrar, vars kunnande och nyansering uppenbarligen står i direkt omvänt förhållande till engagemanget...
Kommentera

Sv: MIF-BIF 24/11-16
mattiask: Är du nöjd med hur vi utnyttjar matchstraffet och stänger matchen också? Eller är du kanske rentav besviken att vi tar en skitutvisning efter 1 sek och sedan inte kommer in i zon på 3 min. Det är jag. Det där måste laget ta och snacka igenom. Är ju inte första gången det händer den här säsongen heller.
Kommentera

Sv: MIF-BIF 24/11-16
mattiask: "Vi ligger för fan 3a i tabellen"
Nu ja, men vi har 8 poäng ner till Skellefteå på en tiondeplats. Det är tre förluster. Det går fort att rasa. +Vi har 31 matcher kvar av säsongen. Strax under oss har vi lag som Växjö, färjestad, HV, Linköping, Luleå och Skellefteå.
Jag är inte så positiv som du just nu, känns som att vi kommer att falla nu
Kommentera

Sv: MIF-BIF 24/11-16
mattiask: Vi ligger på något sätt 2a fortfarande. 4p ner till 7e-platsen dock...

Känns sådär, men många här inne vill sjunga Kumbaya och hålla i hand, så det är ju fint.
Kommentera