Brynäs IF

714195 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779049

Sv: MIF-BIF 24/11-16
Brynäsgubbe: Självklart är det illa när man har spelare skadade - oavsett lag.
Men det har andra lag också.
Men jag tycker trots det att man ligger tvåa/trea i tabellen, man har två matcher där passningsspelet inte stämmer.. MEN man är ändå där och är så när som på att vinna matchen.
Får inte Lindblom sin utvisning är jag övertygad om att vi tar minst en poäng.
Titta anfallet innan bevis får den utvisningen. Vi är otroligt nära att göra 0-2 i det läget och då hade alla här inne suttit och älskat att vi klådde dit hemmastarka Malmö (och kanske höll nollan).
Men tyvärr åker vi på två skitmål (som Brynäsare var det skitmål).

Jag är mer orolig när jag ser hur passningsspelet ser ut i vissa matcher än att vi från match till match har spelare borta. Av den enkla anledning att det känns märkligt att som igår att Bulan/Sjödin inte klarar av att laga passningsspelet.

Sen att vi måste ersätta framförallt Z med någon är i mina ögon solklart. Desto svårare med Granis.. men min personliga åsikt är att jag blir förvånad om han spelar innan typ februari OM han spelar mer alls denna säsong.
Men en ersättare måste vi få in då vi trots allt måste ha tre kedjor vi vet kan gå in och göra poäng!

Johnson & Paille känns ganska uddlösa utan Granis.
Skulle gärna se Blomman där samtidigt som vi hittar Z ersättare till bröderna W.

Helst av allt skulle jag vilja ha in en playmaker. En center. Annars tar vi en ytterforward likt Z.

Vi ligger trots allt tvåa/trea i tabellen och dessutom ligger vi väl tvåa i PP-ligan. Och då tycker ändå vi supportrar att PP-spelet inte fungerat fullt ut!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MIF-BIF 24/11-16
mattiask: Håller helt med din analys. Tror iofs min och andras oro baseras på fjolårets ras efter en lika stark höst. Lite samma scenario nu med tunga långtidskador som BZ måste ersätta på något sätt. Vi har en betydligt bredare trupp men EN skada till på en bärande spelare, ex Bertilsson så kan resan utför gå väldigt snabbt.

Vill inte uppleva en till sådan säsong.
Kommentera

Sv: MIF-BIF 24/11-16
mattiask:

Z.
Playmaker. Ytterforward. Kapten. Es gibt alles.
Och lite glamour på köpet... =)

Krävs nog en uppgradering till "Cykelreparatör 3.0" samtidigt. = )
Kommentera

Sv: MIF-BIF 24/11-16
mattiask: Handlar ju inte bara om spelarnas noggrannhet i passningsspelet utan kanske framförallt om att spelarna så otroligt ofta väljer att dumpa ner pucken i motståndarzonen, oavsett hur mycket tid de har på sig att göra något mer konstruktivt och oavsett hur övriga spelare på isen är positionerade. Om du lyssnar på intervjuer med Bulan och Blomman så betonar de ofta att Brynäs måste få ner pucken djupt och så vidare.... Så det är nog mycket en coachfråga.
Kommentera