Brynäs IF

713919 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779820

Sv: Anders Lindbäck - Vara eller inte vara
Skrubben: låter för bra för att vara sant i mina öron. Varför skulle bengtzén helt plötsligt låna ut sin "målvaktstalang" till ett annat SHL-lag? Efter att verkligen trott på honom innan säsongen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Lindbäck - Vara eller inte vara
Chris11: Ju mer jag tänker på detta desto mer logiskt känns det. Tänk så här:
Brynäs har tre långtidsskadade spelare som blir borta säsongen ut. Detta frigör en REJÄL jävla lön till ett nyförvärv. Vilken position bör då prioriteras? Ja, så länge Granis kommer tillbaka någon gång i januari så behöver man inte täcka upp för honom. Man har gjort flest mål i SHL hittills, så att det behövs ytterligare en forward känns overkill med tanke på det. Och backsidan är toppklass i ligan.

Just nu känns det knappast som att varken forwardssidan eller backsidan kommer vara vår akilleshäl i slutspelet. Idag känns det ganska solklart att det är målvaktssidan som kommer anses vara vår svaga länk i slutspelet. Och när nu Lindbäck uttalat sig att han faktiskt vill hem till SHL så känns den "matchningen" ganska perfekt.

Visserligen en rejäl diss emot Felix. Men faktum är att han varit riktigt ojämn hittills i serien. Bengtzén gav honom en chans till denna säsong efter fjaskot i våras, men han har tyvärr inte svarat upp på det. Fullt möjligt att man lånar ut honom resterande del av säsongen.
Kommentera