Brynäs IF

710507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1782326

Sv: Rodrigos statistiktråd
Huge: Hahahaha, vilket haveri till inlägg. Huge, snälla. Du vet INGENTING om det här. Jag kommer att bryta ner dina argument när jag har jobbat klart. Du visar total okunskap. Sluta uttala dig om det här i framtiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rodrigos statistiktråd
Rodrigo: Jag har bara ifrågasatt din i mitt tycke överdrivna och tvärsäkra inställning att siffror och statistik kring kopplat till de nya rön i det segmentet som dyker upp på marknaden är nåt som Brynäs inte verkar ha nån koll på öht, trots att den biten enligt dig är så oerhört mkt viktigare än andra saker man tar hänsyn till.
Men det ska bli intressant att få ta del av ditt resultat när du jobbat klart och med kalla fakta och enbart siffror kan peka på exakt hur mkt som statisktikunderlaget har betytt för helhetsresultatet jämfört med övrigt underlag man haft att gå på.
Kommentera

Sv: Rodrigos statistiktråd
Rodrigo: Skit i det bara, han vet allt, är bäst på allting han vet till och med att det är min + massor av andras fiber/internet uppkoppling det är fel på och inte cmore...
Kommentera

Sv: Rodrigos statistiktråd
Rodrigo: Huge har all rätt att yttra sig även om han nu skulle ha fel. Du bör lägga av med din härskartaktik i diskussionerna för det är inte snyggt.
Som Huge säger, ta detta med Brynäs, tugget här på forumet kommer varken att göra till eller från när det gäller hur Brynäs jobbar med statistik.
Sen tycker jag att statistiken är väldigt intressant som verktyg och ur ett informationsperspektiv så det är välkommet att du publicerar din statistik här.
Kommentera