Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1782983

Sv: A propósito de nada
Jag tycker vi ser hur Lindbäck presterar i Rögle innan vi drar tvärsäkra slutsatser om hur vår målvaktssida bör se ut nästa säsong.

Jag vill faktiskt inte helt utesluta att Sandström faktiskt kommer kunna göra en bättre säsong än Lindbäck 17/18. Och en väldigt stor fördel med det kommer vara att Sandström kommer tjäna en bråkdel av vad Lindbäck kommer kräva. Alltså kan pengarna istället läggas på en utespelare av hög klass.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag håller med, det är därför jag inte heller tycker det är så himla självklart att släppa JJ i ett scenario där vi kan få Lindbäck. JJ kan vara en toppmålvakt till ett billigare pris (likt Sandström). Sen vill jag nog inte ens utesluta att Sandström kan få till en riktigt bra säsong nu, om han får till mer jämnhet (vilket han visat den senaste tiden). Vissa ser att det blir svårt för Brynäs att hävda sig i ett slutspel pga målvakterna men jag har långtifrån gett upp hoppet om att Sandström kan storspela i ett slutspel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vi får hoppas att Sandström och/eller Rautio storspelar när det gäller som mest. Det sägs ju att hoppet är det sista som överger människan, så...
Kommentera