Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1782987

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Dumt att ge upp hoppet. Det har vi nog alla uppe. Att vi sen har 2 målvakter som både varit usla i slutspel är en annan sak. Där har vi ett jätteläge att bli en guldkandidat genom att signa Limpan.
Med Lindbäck rankar jag oss som hetast till guldet ihop med Frölunda och Skellefteå. Med Rautio och Felix är vi inte ens en guldkandidat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäslegenden: Håller med. Lindbäck håller en helt annan grundnivå än de målvakter vi och de andra SHL-lagen har. För att vinna SM måste man ha en keeper som ensam kan avgöra matcher och framför allt en som inte bjuder på något.
Vi hat tack och lov inte Bjurling i målet i år, utan två hyfsat kompetenta målvakter. Men enbart kompetens vinner inga guld.
Det som gör oss osäkra på Felix är ju alla bjudningar han stått för. Det hjälper inte att hålla nollan då och då om man däremellan släpper in oskymda skott från blå.
Till och med CMore-studion undrade hur länge Felix kunde få förtroende så länge han låg på 88-89 i räddningsprocent. Jag hoppas att det hänt något nu, eftersom tavlorna blivit färre och procenten höjts. Men det är nervöst att leva på hoppet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäslegenden: Det är klart alla har hopp. Däremot tycker jag tongångarna mot Felix här inne ibland har varit lite väl apokalyptiska.

Och ja, i dagens läge är målvakterna akilleshälen. Men jag tror Sandström kan bli jämnare och jag tror att han har potentialen till att få Brynäs längre i ett slutspel om så blir fallet. Jag ser det inte som speciellt osannolikt, egentligen.
Kommentera