Brynäs IF

713035 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1783572

Sv: Rodrigos statistiktråd
Peja: Dribblingar är ju rätt svårt att mäta eftersom det är svårt att bedöma vad som är en dribbling eller inte. Däremot finns inte den typen av statistik alls i SHL. Det finns inte så mycket underliggande siffror i SHL förutom den statistiken som står på hemsidan. Mycket får man helt enkelt logga på egen hand :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rodrigos statistiktråd
Rodrigo: Kanske lite PDO för att se hur lagen ligger till "turmässigt"? Karlskrona måste ju ha sänkt sig rejält, likaså måste Leksand ha höjt sitt rejält på slutet.
Kommentera

Sv: Rodrigos statistiktråd
Rodrigo: Skulle vara intressant att se fjärdekedjans corsi. Om man går på känsla så ligger den säkert under 40%. Riktigt jävla kassa har dom varit på att få upp pucken i anfallszon. Idag blev dom nedtryckta lååånga stunder i egen zon och kunde väldigt sällan flytta upp spelet i anfallszon. Det känns som att den kedjan har gått ner sig markant sedan Blomman flyttades bort. Han bar verkligen den kedjan helt på egen hand.

Resterande kedjor skulle jag tro ligger över 50%. Jensen-kedjan känns som den bästa, där dom i nästan varje byte lyckas flytta upp spelet i offensiv zon.
Kommentera