Brynäs IF

705148 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1783576

Sv: Rodrigos statistiktråd
Rodrigo: Skulle vara intressant att se fjärdekedjans corsi. Om man går på känsla så ligger den säkert under 40%. Riktigt jävla kassa har dom varit på att få upp pucken i anfallszon. Idag blev dom nedtryckta lååånga stunder i egen zon och kunde väldigt sällan flytta upp spelet i anfallszon. Det känns som att den kedjan har gått ner sig markant sedan Blomman flyttades bort. Han bar verkligen den kedjan helt på egen hand.

Resterande kedjor skulle jag tro ligger över 50%. Jensen-kedjan känns som den bästa, där dom i nästan varje byte lyckas flytta upp spelet i offensiv zon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rodrigos statistiktråd
Skrubben: Ja fjärdekedjan har verkligen tappat kvalité sedan Blomman flyttades. Men samtidigt. Blomman är för bra för att spela i en fjärdelina tycker jag. Men samtidigt är det ju ett bevis på årets upplagas kvalitéer...
Jag läste att det fanns möjlighet att Zaborsky skulle komma tillbaka i början på nästa år. Jag hoppas att det finns substans i det. I så fall lär han ta plats med twinsen igen och Blomman får förstärka fjärde igen, som det var när Zab försvann.
Kommentera