Brynäs IF

714344 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789518

Sv: Granström funderar om framtiden....
Skrubben och tjugo8: Lyft blicken ytterligare ett snäpp. Att han är värd sin lön baserar jag inte bara på vad han gör på isen (där han gör väldigt, väldigt många bra saker). Enbart hans närvaro i en trupp lyfter alla andra spelare, hela stämningen i laget/ledningen/föreningen. Inte minst de nya transatlanterna som kommer hit ser att vi inte bara har småpojkar som Westerholmarna. De vill och behöver se att det finns den här typen av karaktärer som bygger vinnarmentalitet. Glöden i hans ögon gör att ingen annan medspelare vågar tumma på jobbet. Granström är en mega-karaktär på alla sätt. En drömspelare som det kanske finns max 2-3 andra av i ligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Granström funderar om framtiden....
honken21: Gillar Granströms karaktär å tjurighet. Han är ovärderlig i ett slutspel. Jag anser dock att du övervärderar honom kraftigt. Hans roll som kravställare på de andra, att hans blotta närvaro skulle lyfta hela föreningen etc.

Granström kan möjligen höja övriga genom att "visa vägen" på isen. Jag kan dock tycka han tar för sig lite för lite vad gäller det under grundserien. Han kunde gott grisa lite mera omgång 1-52...

Sen till hans skills... Det är direkt galet att ha honom centra en förstaline. Nick Johnsson hämmas av det till exempel. Jag anser han skall spelas i en checkingline men även på viktiga tekningar. Läs: Aktiv coachning!
Kommentera

Sv: Granström funderar om framtiden....
honken21:
Granis närvaro vet vi lite om, men jag tror inte den är så mkt över snittet
Granis ska ha hög lön för att få igång transatlanter...??? Håller jag för osannolikt/omotiverat
Gör verkligen Granis detta "karaktärsjobb" 4 ggr bättre än Alcén, då gissningsvis det är löneskillnaden
Kommentera