Brynäs IF

714287 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1789540

Sv: Granström funderar om framtiden....
honken21: Gillar Granströms karaktär å tjurighet. Han är ovärderlig i ett slutspel. Jag anser dock att du övervärderar honom kraftigt. Hans roll som kravställare på de andra, att hans blotta närvaro skulle lyfta hela föreningen etc.

Granström kan möjligen höja övriga genom att "visa vägen" på isen. Jag kan dock tycka han tar för sig lite för lite vad gäller det under grundserien. Han kunde gott grisa lite mera omgång 1-52...

Sen till hans skills... Det är direkt galet att ha honom centra en förstaline. Nick Johnsson hämmas av det till exempel. Jag anser han skall spelas i en checkingline men även på viktiga tekningar. Läs: Aktiv coachning!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Granström funderar om framtiden....
bradberry: respekterar din åsikt. Men är helt övertygad om att Brynäs resonerar precis som jag beskrivit.

Finns heller ingen större anledning att i detta läge ifrågasätta Bengtzéns lagbygge och resursfördelning.

Även att beakta: Brynäs vill gå långt i slutspelet i år. Det är den typen av spelare han velat ha in. Med andra ord är det först efter slutspelet man egentligen kan ha åsikter om det.

Sedan är jag förvånad om någon tycker Granis borde ha levererat annorlunda spelmässigt än han gjort. Granis är alltid Granis. Varje match, varje träning. Och just det var nog en stor anledning till att han värvades.
Kommentera

Sv: Granström funderar om framtiden....
bradberry: Om vi värvar in en ersättare till Zab så kanske Blomman kan gå upp i första? Alternativt så går ersättaren rakt in i första kedjan.

Håller med om att Granis borde leda en riktig checking-line.
Kommentera