Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1791693

Sv: Brynäs IF - Örebro HK 2017-01-19
Jaken: Kan vara bland det mest impulsiva och aningslösaste som någonsin publicerats i detta forum. Idrotten är en komplicerad vetenskap, det man däremot kan konstatera är att lag har svackor och inte är perfekta, detta för att människor har svackor och ej är perfekta. Att kritisera Bengtzen nedanför fotknölarna i en situation där vi efter vår hängmatch är spelad kan vara 3:a i SHL är bara dumt och icke subjektivt.
Att hålla huvudet högt och seglet i rätt kurs när det blåser som mest är bland det viktigaste om man vill bli framgångsrik, och det hoppas och tror jag att alla spelare, ledare samt supportrar gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Örebro HK 2017-01-19
emilhansson99: "Att hålla huvudet högt och seglet i rätt kurs när det blåser som mest är bland det viktigaste om man vill bli framgångsrik, och det hoppas och tror jag att alla spelare, ledare samt supportrar gör."

Att spelare och ledare tänker och agerar på det viset är det absolut inget som helst tvivel om. Återstår kategorin "supportrar", och där verkar det tyvärr som att alltför många totalt har missuppfattat sin uppgift och istället gör precis tvärtom så fort det börjar blåsa det minsta: man sänker huvudet, håller gamnacken högt, revar seglen, kastar kompassen överbord och kräver ideliga och konstiga kursändringar som riskerar att köra skutan på grund.....
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Örebro HK 2017-01-19
Fansens värvning?
Kommentera