Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1791729

Sv: Brynäs IF - Örebro HK 2017-01-19
dacke72: Jag förstår inte riktigt varför "alla" brynäsare kämpar för att förstå vad som händer. Jag trodde alla hade begripit det, speciellt efter Bulans uttalande om att de tränat väldigt hårt. Det i kombination med att laget är i en svacka bör ju rimligtvis vara förklaring nog??

Eller tror fansen här på allvar att vi plötsligt är ett mycket sämre ishockeylag nu än för någon månad sen? Har spelarna plötsligt tappat sina olika kompetenser? Nej, tänkte väl det. Så fungerar inte lagidrotter och lag.

Problemet, som jag ser det, är att svackor ibland är svåra att ta sig ur. Det kan i förlängningen stjälpa laget. Olika lag reagerar olika på de här svackorna som ALLA lag hamnar i. Beroende på spelartyper och olika ledare kring laget man har, klarar lagen att ta sig ur svackorna olika bra. Brynäs problem tidigare år var att svackorna i kombination med skador på ledande spelare inte gick att ta sig ur.

Laget är starkare i år, men hur reagerar det på den här svackan? Återstår att se, men snart måste det hända positiva saker i spelet. Tyckte jag såg kvickare ben, kvickare tankar och mer energi igår. Vi dominerade kraftigt. Men sen hände något, Örebro reducerade och kvitterade och då var vi inte tillräckligt mentalt starka för att orka vinna matchen.

Sen tycker jag personligen att tre mot tre spelet i OT är lite väl pajasartat...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Örebro HK 2017-01-19
Zappaholic: Är Bulan så dum att han "tränar ner" laget när vi har häng på första platsen bör han få sparken omgående.

Jag vägrar tro att det är sant.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Örebro HK 2017-01-19
Zappaholic:Du ser ut att söka svar likt alla oss andra (-;;:::OO
Kommentera