Brynäs IF

713970 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1791761

Sv: Brynäs IF - Örebro HK 2017-01-19
Jag har fått känslan av att Bulan kör detta "vi kör bara vårt eget race och kör på precis som vi alltid gör" Med exakt samma upplägg, samma taktik var och varenda match. och det här med "Vi tittar inte så mycket på våra motståndar utan bara kör våran grej" Och visst jag kan hålla med om att det kan vara en fördel att göra, så man inte snöar in allt för mycket på motståndarna. MEN, jag anser att det kan vara väldigt dumt.. på något sätt även om det är en väldigt liten del så borde man titta närmare på det laget man ska möta, och se var det finns luckor i deras spel och dessutom göra det svårare för laget att kontra och läsa av vårat Brynäs som lag. För det känns som det är det som hänt lite, våra motståndare har läst oss, dom kontrar oss, men vi kör på precis som vanligt, då är det klart att det fungerar sämre! Vad säger ni om det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Örebro HK 2017-01-19
JawKee: Jag säger att du nog har blandat ihop saker och ting.
Bara för att ett lag kör sin grej och inte försöker låta sig styras så mkt av vad motståndaren gör så innebär väl inte det att man skiter i vad denne gör eller struntar i att analysera fram svagheter hos den man möter.
Det är väl självklart att alla lag är mkt noggranna när det gäller att kolla både på motståndarens svagheter som styrkor.
Själv har jag fått en känsla av att du börjar ifrågasätta den biten just nu, bara för att vi råkar befinna oss i en svacka och därför måste försöka hitta nån bra förklaring, när det oftast inte finns nån specifik förklaring till varför svackor uppstår. Det är väl oftast en mkt komplex och invecklad serie händelser som är orsaken, både sånt som vi själva kan påverka och utomstående saker som vi inte har nån kontroll över.
Kommentera