Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1793962

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 2017-01-26
Vilken sjukt underbar seger igår och vilket fantastiskt jobb man gör från varje position på isen.
Dessutom väldigt kul när man inser på plats att man får en helt annan bild av vad som händer emellanåt.

* Fälth var vår näst bäste back. Herregud vad han spelar smart. Jag kan nog utan tvekan räkna ut 10 situationer där han ska ha en solklar tvåa MEN han gör saker så jävla snyggt/smidigt att domarna helt enkelt missar det. Galet bra igår.
* Kilström. Herrejävlar vilken match den karln gör. I mina ögon bäst på isen tillsammans med Rautio och Lindblom.
* Juniorkedjan. Vilket hästjobb!
* Rautio. Visar återigen vilken fantastisk målvakt han är och som någon/några skriver innan. Han har verkligen utvecklats vilket är kul att se.
* Lindblom. Jösses vilken hockeyspelare. Vi må ha haft Silfver, Järnkrok med flera. Men Lindblom dominerar isen på ett sätt jag aldrig tidigare sett. Magisk igår! Hela den kedjan är magisk igår.
* Bulan/Sjödda. Säga vad man vill om dessa två men jävlar vad aktiva dom är/var igår. Kändes som att de gjorde det mesta rätt hela tiden.
* Paille. Vi satt igår på läktaren och typ skratta åt honom då situationen såg väldigt konstig ut. Han kom med en jävla fart. Men vilken respekt han visar i det läget. Oj!

Igår gör vi verkligen en fantastisk match. Frölunda är klart bättre första perioden. Sen tycker jag vi är det bättre laget period 2 och 3.
Många på plats igår hävdade att Frölunda gör en dålig match osv. Men jag tycker det är Brynäs som gör det för bra för att Frölunda ska ses som dåliga.
Vi gör en fantastisk match, framförallt bakåt där Frölunda delvis har mycket långa anfall men inte kommer till några större lägen förutom i första perioden.

Det här var en sådan seger man bara tror man drömmer om - men jävlar vad skönt det är när drömmarna slår in!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 2017-01-26
mattiask: Håller med i mycket det du skriver men drällde inte Fälth väl mycket med pucken igår?
Kommentera