Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1799391

Sv: Matchtråd. Dif-Brynäs 14 feb 2017
Jag blir verkligen ENORMT frustrerad på Felix. Vi ska inte blanda ihop person och spelare nu. Han är säkert en jättetrevlig kille, men det håller verkligen inte på isen! Han ligger på 90,4% i total räddningsprocent och 90,91% i 5v5. Det är 3:e sämst i HELA ligan. I skottsektorn ligger han på 78.33%. Med det är han näst sämst i hela SHL.

Nu måste Pecka och ledarstaben se det här. Brynäs chans att nå topp 6 kommer garanterat inte hålla om man ska dela på målvaktssysslan de kommande 10 matcherna. Av resterande matcher bör Rautio stå MINST 9.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd. Dif-Brynäs 14 feb 2017
Skrubben: Kontakta laget. Det här MÅSTE de se. Om inte du gör det så får ni gärna dela med er av de rätta kanalerna så jag kan. Detta rent löjliga hattande med målvakterna kan inte gynna varken laget eller våra keepers individuella prestationer. Aldrig varit med om maken på så märklig coachning.
Kommentera

Sv: Matchtråd. Dif-Brynäs 14 feb 2017
Skrubben: Det finns en del förbättringspotential i Felix. Det håller jag med om. Men Brynäs vinner betydligt fler matcher med Felix i mål jämfört med David. Det kan förstås finnas flera skäl till att det är så men jag tar hellre än målvakt med taskig räddningsprocent som vinner matcher än tvärtom.
Det är inte heller bara jag, Pecka, och "Brynäs" som tycker att Felix är en bra målvakt. Han har varit målvakt i två J20 turneringar denna säsong och blivit vald till bästa målvakt i båda..
Kommentera