Brynäs IF

713526 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1801217

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2017-02-18
Huge: Hur ska du ta dig ur den här situationen? Mycket intresserad att få läsa svaret på den här tydliga repliken du fick. Jag kan fantisera ihop ett svar från chefen men jag tror inte det kommer bidra med något, precis som alla dina andra inlägg!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2017-02-18
pekka85: Jaa, du pekka...
Hur ska jag nu ta mig ur den här situationen?
Jag kan ju börja med att be dig läsa vad jag skrivit i målvaktsfrågan gällande Lindbäck och Jocke E, men du har väl varit för upptagen med att läsa mer seriösa inlägg som bidrar med nåt, typ gnäll och svartmålande.
Men Ok, jag kan dra det igen så du slipper läsa om:

Jag har sagt och säger att det inte finns nåt som säger att vare sig Lindbäck eller Jocke E har velat komma hit, självfallet efter att dom tagit del av alla andra anbud som dom rimligtvis måste ha haft från andra SHL-lag. Att dom sen initialt uttalat önskemål om at spela för oss om det funkar säger således inte så mkt om vad dom VERKLIGEN har velat när det kommit till kritan sas.

Och när man sen vet att BZ måste väga in faktorer som påverkar laget både sportsligt, ekonomiskt och planeringsmässigt innan han tar ett beslut om att ev värva in en ny målvakt mitt under säsong, så får du en totalbild som han måste ta hänsyn till.

Om man nu bortser helt från ovanstående faktorer och bara tvärsäkert påstår att BZ gjorde en jättetabbe som inte värvade Lindbäck, så tycker jag ärligt talat att det inte vittnar om några större ambitioner att få till en lite mer seriös debatt i frågan.
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2017-02-18
pekka85: Varför läser du inläggen om du redan vet att de aldrig bidrar med något?
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2017-02-18
pekka85: och Carl Lejonkräk: God morgon, är ni morgonpigga eller är ni fortfarande uppe efter några glas? =) Idag mår man kanon, underbar seger och ett stort tack till Lindbäck och Rögle...
Kommentera